Kezdőlap » Divat és szépség » Hogyan lehetünk pár perc alatt fiatalosabbak

Hogyan lehetünk pár perc alatt fiatalosabbak

Ha le szeretnénk tagadni pár évet, akkor nem kell rögtök plasztikára gondolni, hogy ha azt szeretnénk, hogy fiatalosabbak legyünk.
Elég csak néhány tippet betartani, hogy jobban és fiatalabbnak érezd magad a bőrödben. Mert ha belül jól vagy az a külsődön is meglátszik!

A legfontosabb, hogy nevess sokat! Mint az előbb is írtam, ha jól érzed magad az meglátszik rajtad! Néha egy kis vidámság is elég, hogy letagadhass néhány évet. Teszteld és jegyezd meg, hogy egy jó vígjáték vagy egy jóízű önfeledt beszélgetés után milyen jól érzed magad a bőrödben.
Az öltözködés. Akár mennyire is örök divat a sötét, meg karcsúsít is, azért van árnyoldala is, ugyanis a sötét színek bizony öregítenek is. Párosítsd a színeket, de azért ne essünk át a ló túloldalára! Csak óvatosan.
A hajkorona. Tessék frufrut hordani. Lehet, sokan nem szeretik, viszont nagy előnye, hogy eltakarhatja a ráncokat a homlok, mindemellett szép keretet ad az arcnak és a szere tereli a figyelmet.
Melíroztathatunk is. Na persze itt is kerüljük az éles kontrasztokat. Ettől vidámabb lehet a frizurád.

A smink. Nem véletlen mondják, hogy egy kis smink csodákra képes. Először is bronzosítsunk. Egészségesebb színt kölcsönöz bőrünknek, ha nem esünk túlzásba vele. Továbbá, az arcod kevésbé előnyös részleteit is elfedheted vele. Viszont ha porcelán fehér bőröd van, akkor ezt ne alkalmazd, mert túl nagy lesz a kontraszt és túl mű leszel!
Ahogy a ruhákra, úgy a rúzsra is igaz, hogy a sötét az öregít. Le kell őket cserélni világosabb árnyalatokra, mint például rózsaszínre (természetesen itt se essünk túlzásba).
Akár mennyire is szeretjük azt a sok kence-ficét a polcainkon, akkor sem szabad átesni a ló másik oldalára. Nem igazán előnyös a sok festék, egyrészt műhatást kelt, nem tesz jót a bőrnek sem.
Figyeljünk a szemöldökünkre, mert a tökéletes ruha-haj-smink kombinációt gyorsan tönkre teheti a ronda szemöldök. Figyeljünk oda milyen vastag, vagy éppen milyen vékony, mert ha itt is túlzásba esünk, akkor ez is műhatást kelthet.

Az örök téma, az étkezés. Még a csapból is az folyik, hogy együnk sok zöldséget és gyümölcsöt. Na ez nem véletlen. A bennük rejtőző ásványi anyagok, vitaminok, vegyületek, feszesebbé, üdébbé teszik a bőrt. Arról nem is beszélve, hogy jót teszel az egészségednek vele.
Igyunk sok vizet. Jelzem igen vizet! Nem véletlen emlegetik a napi minimum két litert. Ez bizonyos esetekbe, helyzetekben növekedhet. De ha betartod, akkor úgy fogod érezni magad, mint egy tini. Na jó nem, de hasonló lesz az érzés.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hatásos a kávé narancsbőr ellen?

Kávéval a cellulitisz ellen: működőképes a házi praktika? Ha igen, hogyan, milyen formában alkalmazhatjuk? A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük