Kezdőlap » Internet » Hogyan legyünk youtube sztárok?

Hogyan legyünk youtube sztárok?

A Youtube a világ legnagyobb videómegosztó portálja. A google tulajdonában lévő oldalra naponta több száz órányi tartalmat töltenek fel. Az oldal azonban nem csak arra jó, hogy a macskánkról készült videókat feltöltsünk, hanem arra is, hogy sztárok, vagy szebben szólva elismert, ismert személyek legyünk. Nagyon sokan vannak, akik ebből igazán sok pénzt tudtak kovácsolni. Az egész lényege, hogy ki kell találni valamit amit az emberek.

Fontos, hogy ehhez a dologhoz értsünk is, és szeressük csinálni és ne csak a sztárság, ismertség, vagy a pénz lebegjen a szemünk előtt. Sokan csinálnak különböző műsorokat különböző témákban. Egyre több televíziós csatorna is használja, hiszen itt nem kell szabályoknak, törvényeknek megfelelni, hiszen a youtube besorolása nem Tv csatorna, csak egy weboldal, ahová az általunk készített videókat töltjük. Igaz ennél több, hiszen mi magunk hozhatunk létre csatornákat, ahová a videóinkat feltöltjük, és erről a felhasználók a youtube főoldalán mindig kapnak értesítést, és egy kis szám is jelzi, hogy az adott csatorna hányszor volt aktív amióta nem néztük meg. Hogy youtube sztárok, hírességek legyünk, elsősorban jól kell tudnunk csinálni azt, amit csinálunk.

Csak úgy a levegőbe nem szabad ugrálni, habár a mai világban a poénos, eszement videókat egyre jobban szeretik, és a legtöbb vírusvideó ebből alakul ki. Folyamatosan kell reagálnunk az emberek véleményére, hozzászólásaira, és interaktívaknak kell lennünk, hogy az emberek ne unják meg egyhamar a műsorunkat. Hetente érdemes új műsort csinálni, és így az emberek nem felejtenek el minket.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan nézzük meg weboldalunk alapvető SEO tulajdonságait?

Mindenki, aki honlappal rendelkezik nap mint nap arra törekszik, hogy a kereső optimalizálása a lehető …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük