Kezdőlap » Divat és szépség » Hogyan legyünk mindig magabiztosak?

Hogyan legyünk mindig magabiztosak?

Egy nő életében nagyon fontos szerepet tölt be, hogy elégedett legyen magával és így magabiztosságot sugározzon. Azonban ezt közel sem egyszerű elérni akkor sem, amikor épp nincs nagyobb gondunk, ha pedig éppen menstruálunk, betegek vagyunk vagy a életünkben negatív dolgok történnek szinte lehetetlennek tűnik a feladat. Csak ámulva csodáljuk a sztárokat és a mindig mosolygó szomszédasszonyt, hogy hogyan lehet ennyire elégedett és magabiztos. Pedig ha belegondolunk nem is olyan nagy ördöngösség hogy elérjük, kicsit magabiztosabbak, a külső szemlélő számára is látványosan elégedettebbek legyünk.

Az első és legfontosabb, hogy nőként foglalkozzunk többet a külsőnkkel: ne sajnáljuk magunktól a kozmetikumokat és sose felejtsük el azokat használni. Borotválkozzunk rendszeresen, használjunk testápolót és sminklemosót, arckrémet kézkrémet. Becsüljük meg annyira a testünket, hogy foglalkozunk vele nap mint nap, ez a lelki állapotunkon is meglátszik kis idő után.

A külsőnkhöz tartozik, hogy ha általában sminkben érezzük jól magunkat, akkor ne süppedjünk bele a mindennapokba és az esetleges stabil kapcsolatunkba: igenis szánjunk időt a kicsinosításunkra. Tegyük fel azt a sminket, amelyben boldognak, elégedettnek érezzük magunkat, ha a tükörbe nézünk.

Használjunk az ízlésünknek megfelelő ékszereket! Ne felejtsük el nap mint nap, amikor készülődünk igenis tegyük fel őket.

Ne sajnáljuk magunktól a ruhatár újítását, a mai világban már pár száz, ezer forintból folyamatosan frissíthető a ruhatár, amely a lelkünkön is meglátszik majd.

Végül pedig a legfontosabb: szánjunk időt a lelkünk ápolására – olvassunk, hódoljunk a hobbinknak és ne hagyjuk, hogy a napi teendők ezeket kitöröljék az életünkből.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Aminosavak: segíthetnek meggátolni a bőr öregedését?

Az aminosavak fiatalító hatással vannak a bőrünkre. Ha az étrendünk megfelelő mennyiségben tartalmazza őket – …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük