Kezdőlap » Karrier » Hogyan legyünk magabiztosabbak?

Hogyan legyünk magabiztosabbak?

Minden nő életében sajnos van nem egy olyan időszak, amikor eljön egy kisebb, nagyobb mélypont, és meginog, vagy ami rosszabb, teljesen elszáll a hite és az önbizalma. Ilyenkor nem kell rögtön, a csokihoz, fagyihoz, vagy esetleg valami egészségtelenebbhez fordulni, ha kaptunk egy rossz megjegyzést, vagy szakított velünk párunk.
Elég ha egy kicsit megállunk, és átgondoljuk épp ésszel a dolgot, mert pár egyszerű módszerrel is nagyon hamar visszanyerhetjük jó kedvünket, megtanulhatjuk szeretni önmagunkat, ha oda figyelünk magunkra, és megtanuljuk még, mi az amire érdemes figyelni. Mindenképpen olyan emberekkel kell ismerkednünk, barátkoznunk, akiktől tanulhatunk, és pozitív energiát kaphatunk, mert pár jó szó is elég ahhoz, hogy egy élettel teli barátunk, feldobja napjainkat! Ezáltal mi is sokkal nagyobb kedvel, több pozitív energiát, és sok vidám dolgot adhatunk vissza ebbe a rohanó nagyvilágba!

Ne hanyagoljuk el magunkat, ne hagyjuk, hogy csak azért mert rohanós a reggel, ne öltözhessünk fel úgy, ahogy épp akkor szeretnénk. Ha úgy gondoljuk a mozgás segítene az önbizalom növelésében, ne keressünk kifogásokat, ne toljuk el folyton időhiányra panaszkodva, hanem álljunk fel, ki a friss levegőre és egy félórányi kocogástól is már, ami nem kerül semmibe, sokkal jobban fogjuk magunkat érezni. Ne féljünk a mindennapoktól, azoktól a dolgoktól, amiket eddig nem mertünk megcsinálni, mert ezeknek a dolgoknak a legyőzése, félelmeink átlépése, azok a szavak kimondása, amit eddig nem mertünk, nagyon nagy előrelépést fog jelenteni életünkben, és sokkal több hittel és önbizalommal fog megajándékozni minket!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ki a jó tanár?

Elkezdődött az újabb tanév, és a tömegközlekedési eszközökön már lehet hallani, hogy „milyen hülye ez, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük