Kezdőlap » Családi élet » Hogyan legyünk boldogok?

Hogyan legyünk boldogok?

A boldogságtól nem csak jól fogjuk magunkat érezni, és jó lesz a közérzetünk, hanem hozzá segít a pozitív látásmódhoz, és sikereink eléréséhez is!
A stresszes, rohanó élet nem tesz túl jót az egészségünknek, és idegrendszerünknek, de ha adunk magunknak néha egy kis időd, hogy magunkba szálljunk, elgondolkozzunk, és nyugodt környezetben egyedül átgondoljuk meglévő problémáinkat, és megpróbáljunk rá megoldásokat találni, akkor már ez a kis meditálás is hozzá segít minket, és közérzetünket, a nyugodtabb boldogabb élet felé.

Ha kiszűrjük azokat az embereket az életünkből, akik csak stresszt és fájdalmat okoznak, és odafigyelünk azokra, akik kedvesek velünk, mi is sokkal könnyebben tudunk egy kis szeretet adni, kedveskedni, ezáltal mi is többet fogunk majd kapni. Nem sok ember jár be dolgozni kicsattanó kedvel és örömmel, mert azt az időd mindenki sokkal szívesebben töltené valami mással inkább, de ha muszáj, akkor muszáj. Viszont azt az időd, amit az irodában, munkahelyünkön töltünk, ugyanúgy feldobhatjuk, mint otthonunkat ha van rá lehetőségünk, így egy pár kedves fénykép az asztalunkon, vagy egy növény amit néha gondozhatunk sokkal elviselhetőbbé teszi majd a munkával töltött perceket!

Tény, hogy a sportolás felszabadítja a bennünk elbújó boldogság hormonokat, szóval, ha nem csak boldogabbak, de még fittebbek is szeretnénk lenni, keressünk valami kellemes testmozgást, ezalatt, sokkal szabadabban átgondolhatjuk problémáinkat, és levezethetjük a felesleges stresszt, de ha nem szeretünk egyedül efféle dolgokat egyedül csinálni, kellemesebbé tehetjük, ha bevonjuk egy barátunkat, vagy párunkat! Ne hagyjuk, hogy a mindennapi stressz, ami mindenki életében szerepel, elnyomja a jó kedvünket, vagy pozitív hozzá állásunkat a dolgokhoz. Koncentráljunk azokra a dolgokra, amikben erősek vagyunk, amit jól csinálunk, és közben törekedhetünk még több dolog elérésére, mert minél több sikerélményt szerzünk, annál boldogabbak leszünk!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan éljünk együtt a számítógépes játékokkal?

Mostanában virágkorukat élik az offline és online számítógépes játékok. Ezeknek egy jó nagy része ingyenesen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük