Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan köszöntsük az Újévet?

Hogyan köszöntsük az Újévet?

Az ünneplés módja mindenkinek a saját igényein alapszik. Az ünnepeket számos módon eltölthetjük. Kereshetünk egy kellemes szállodát, ahol az egész család számára megfelelő módon tudnak pihenést nyújtani. Gyakorlatilag ki sem kell mozdulnunk a szállodából, mert manapság már komplex szórakozást és pihenést nyújtó üdülőközpontok állnak rendelkezésünkre. Ezeknek nagy előnye, hogy nem kell a szervezésen törnünk magunkat, csak a pihenésre kell koncentrálnunk. Viszont ez a kiszolgálás, meglehetősen sokba kerül. Ezt azért sokan nem engedhetik meg maguknak.
Az önálló párok, akiknek még nem a gyermeknevelés határozza meg a mindennapjaikat, széles körben találnak maguknak elfoglaltságot, a szállodáktól a házibuliig.
Akiknek viszont nincs lehetőség elutazni, vagy egyéb módon emlékezetessé tenni ezt az estét, azoknak megoldást jelent a városok főterén megrendezett szilveszteri mulatság. Itt tulajdonképpen költekezés nélkül is jól érezhetjük magunkat. Ráadásul egy ilyen rendezvényen általában több ezer, nagyvárosokban több tízezer ember jelenik meg, tehát a társaság már adott. S a szabadtéri ingyenes programokban van egy fajta kisugárzásuk, amely semmihez nem fogható. A tűzijátékot testközelből csodálhatjuk végig, érezzük a jellegzetes illatát, s utána teljesen vadidegennek koccintunk úgy, mintha régi ismerősök lennének.
A kisgyermekes családok ilyenkor családi körben ünnepelnek, hiszen egy csecsemő vagy kisgyermek nem bír hajnalig fent lenni, nekik a szabadtéri program még veszélyes lehet.
Sajnos az otthonülőknek nem kedvez a szilveszteri műsorkínálat, mert az évről évre csapnivaló. Bizonyára sokan vannak, akik az Újévet csak másnap reggel köszöntik, mert este korán elalszanak.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük