Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan készüljünk fel a Szilveszterre?

Hogyan készüljünk fel a Szilveszterre?

Szilveszter az év utolsó napja, ilyenkor búcsúztatjuk az ó évet és köszöntjük az újévet. Ez egy hangos, zajos, vidám ünnep. Mindenki másképp ünnepli meg, de nem csak országunkban, hanem a világ többi táján is, így van.

Szilveszter napján a boltok nincsenek már nyitva, de az előtte lévő napokon is már eléggé kiürítik a vásárlók a polcokat, éppen ezért érdemes bevásárló listát készíteni, hogy mit is szeretnénk megvásárolni és pár nappal szilveszter előtt menjünk el bevásárolni, mert ha az utolsó pillanatra hagyjuk, akkor szinte biztos, hogy valamit nem fogsz kapni a boltokban.

A szilveszteri hangulat megteremtéséhez szükséges dekorációt is meg kell vásárolni, ma már nem kell külön papírboltba elmennünk érte, hiszen szinte minden szupermarketben kapni, ilyen hangulatemelő eszközöket.

Ne feledkezz meg a szilveszteri menüről sem, ha otthon szilveszterezel, hogy mit is fogsz a család elé tenni éjfélig, majd éjfél után. Éjfél előtt például szendvicseket, rágcsálnivalókat, sütiket, míg éjfél után virslit, pezsgőt.

Készüljünk fel arra, hogy mit is fogunk csinálni az este folyamán. A tévében lévő szilveszteri műsort fogjuk nézni, vagy társasjátékozunk, vagy csak pihenünk, vagy megnézzük az összes filmet, amit egész évben akartunk? Ez az este nagy lehetőség számunkra, nyitottak lehetünk, bármit csinálhatunk, amit csak szeretnénk.

Tűzijáték otthon vagy elég a városi?

Napjainkban már egyre többen vásárolnak tűzijátékot maguknak otthonra, fellőnek párat és ebben gyönyörködnek, nem sétálnak el megnézni a városi tűzijátékot.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük