Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan készítsünk saját dekorációt Szilveszter estére?

Hogyan készítsünk saját dekorációt Szilveszter estére?

Te is szeretnél feldíszíteni a lakást szilveszterre, de nem szeretnéd magad adósságba verni? Akkor itt most megtalálod a neked való ötleteket.

Először is szükségünk van egy nagyobb karton papírra és színes filcre. A lapra készítsünk egy nagy feliratot, hogy Boldog Újévet Mindenkinek! Köré rajzolhatunk is néhány dolgot.

Ha ezzel megvagyunk krepp papírból készítsünk függő díszeket, akár csak régen a suliban. Vágjunk le az összetekert papírból egy darabot és ugyanekkora darabot egy másik színből, a végét tűzzük össze tűzőgéppel, de a két papár más irányba álljon. Majd fonjuk egymásba őket és a végén ismét tűzzük össze. Készítsük belőlük jó sokat és helyezzük el a szobába.

Sima lapot színezzünk ki, vagy ha van otthon színes papír vagy olyan papír, amin színes képek vannak, akkor lyukasztóval kezdjünk belőlük konfettit gyártani, amiket összegyűjtünk egy tálba vagy zacskóba és a buli kellős közepén szórjuk szét.

Készíthetünk saját szerpentineket is, néhány színes lapból, vágjunk vékony csikókat és ollóval hullámosítsuk be és tegyünk belőle az asztalra, a földre, a polcokra, ahová csak tetszik.

És már csak a lufik hiányoznak a lakásból, néhányat fújjunk fel és dobjuk le a földre őket. Vagy néhányat töltsünk meg héliummal és eresszük fel őket a plafonra, kössünk rájuk hosszú, színes szalagokat. Igazán jól fog kinézni, akár csak a filmekben, nagyon hangulatos lesz tőle a lakás, de akár a szoba egész plafonját tele ereszthetjük lufival, ha van elég otthon. Néhányat, azért hagyjunk a földön a gyerekeknek játszani.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük