Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan készítsünk elegáns szilveszteri dekorációt otthon?

Hogyan készítsünk elegáns szilveszteri dekorációt otthon?

Otthonunkat is feldíszíthetjük kreatívan, néha igen kevés pénzből is akár, ilyen például az összefűzött lufifüzér is. Elkészítése igen egyszerű, de mielőtt lufit vásárolunk, gondoljuk át, milyen színekkel szeretnénk a fűzért elkészíteni, szilveszterre az arany, a bordó vegyítése a legszebb, de ha gyerekek is vannak, akkor bármilyen színvariációt használhatunk. Az is fontos, hogy fújjunk fel ennyi lufit. Az egyik, de drága megoldás a héliummal való, bár ha van ilyen a környezetünkben, használjuk. A másik a biciklipumpás, de a saját tüdőnk is bírni fogja. Hogy hány darabot használunk fel, az függ a füzér hosszától, és attól, hány sort teszünk majd egybe. A felfújt lufikat zárjuk le az erre a célra kialakított lufizárókkal (már bármilyen dekor boltban kapható), majd ezeket kössük össze egy erősebb dróttal. A látvány magáért beszél.
A tálalóasztal feldíszítését megdobhatjuk egy egyszerű narancs és citromrózsával, melyet úgy készítünk, hogy a narancs, illetve citrom, zöld citrom héját egyenletesen körbevágjuk, és egy kartonpapírra ragasztva rózsaformát igyekszünk formázni belőle. Igen látványos, ha pár műrózsát egy nagy öblös üvegedénybe helyezünk, gyöngyöket szórunk közéjük, és ha találunk valódi szép színes faleveleket. Az általunk készített gyümölcsrózsákat is vegyítsük el velük, egy két darabot az asztalra helyezve, így illatos és szemet gyönyörködtető asztaldíszt kapunk.
Hogy a hangulat látványát fokozzuk, szerezzünk be méterre kapható led-égőket, (ma már színeseket is találunk az üzletekben), amit akár az erkély előtti ablakokra, akár más központi helyet elfoglaló nagyméretű ablakra helyezünk, és ezt eltakarjuk áttetsző színes függönnyel. Az egész összhang ontja magából a fényűzés érzetét, a tűzijáték rejtett hangulatát.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük