Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan készíthetünk szilveszteri diszkógömböt házilag?

Hogyan készíthetünk szilveszteri diszkógömböt házilag?

A szilveszteri házibuli elengedhetetlen részei a fények, amik megadják az egész hely hangulatvilágítását. Ha rendelkezünk kisebb- nagyobb diszkógömbbel, akkor használhatjuk azt is, de ha nem, akkor készíthetünk saját magunknak is egyet. Persze ehhez kell némi kreatív szellem, és elszántság, azonban ha úgy érezzük hogy a siker érdekében szívesen megtennénk, akkor hajrá! A házi diszkógömbhöz vegyünk elő egy labdát, lehetőleg kisebb méretűt. Ha ismerünk a közelben üveges boltot, akkor ellátogathatunk, és megkérdezhetjük nincsen e tükör darabkája ami épp eladó lenne, vagy pedig ha esetleg épp a napokban tört volna el a tükrünk, akkor újrahasznosíthatjuk azt is. A labdára egyesével ragasszuk fel a darabkákat, és olyan ragasztót válasszunk ami jó minőségű, és biztos hogy jól köt, nehogy lepotyogjanak a gömbről később az üvegdarabkák, és balesetet okozzanak. Persze hogyha túl költséges egy diszkógömb megcsinálása, vagy beszerzése, akkor a helyiségbe más fényeffekteket is alkalmazhatunk.
A diszkógömb mellett nagyban feldobhatják a buli helyszínét a lufik is, amik akár kiválthatják a szokásos szerpentineket, és konfettiket. Persze az előbbiekkel vegyítve is alkalmazhatunk lufis dekorációt, de helyettesítő kellék is lehet. Lufikból érdemes mindenféle színűt választani, akár különböző formájúakat is, és héliummal felfújni, hogy fennmaradjanak a plafonon. Habár talán hihetetlen, de még a lufikat is dekorálhatjuk, például átlátszó színűekbe tehetünk csillámport, vagy hosszú madzagokat lógathatunk le a magasba szállt lufikról, és a végükre köthetünk például kis műanyag díszeket, csillagot, malackákat, kalapot, patkót.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük