Kezdőlap » Családi élet » Hogyan kedveskedjünk szerelmünknek?

Hogyan kedveskedjünk szerelmünknek?

Nem csak ünnepnapkor – mint karácsony vagy Valentin nap –, vagy párunk névnapjakor, születésnapjakor lephetjük meg szerelmünket egy-egy aprósággal. A párkapcsolat lényege, hogy kölcsönösen adunk és kapunk is egymástól. Fontos, hogy ez néha meglepetésszerűen történjen, amikor kedvesünk nem is számít rá, de mégis örömmel fogadja. Nem kell drága holmikra gondolnunk ilyenkor, csupán csak egy-egy apróbb dologra, amiket szívből adunk a másiknak.

1. Lepd meg szerelmedet egy finom reggelivel! Hétvégén kelj fel hamarabb, készíts finom kávét és valamilyen finom reggelit, amiről tudod, hogy párod kedveli. Tálcán vidd be a szobába, és ha férfi vagy, egy szál virágot is tehetsz mellé. Ezt persze nőként is megteheted nyugodtan! Ha nem vagy elég lusta, el is ugorhatsz a boltba egy-egy fincsi péksüteményért, kekszért, vagy valami más finomságért! Esetleg vegyél friss gyümölcsöt is mellé! Hidd el, hogy szerelmed boldog lesz!
2. Masszírozd meg kedvesedet zuhanyzás után! Értékelni fogja főleg, ha elfáradt a munkában. Használj hozzá babaolajat vagy testápolót!
3. Várd egy finom vacsorával! Mielőtt munkából hazaérne, készíts finom vacsorát – olyat, ami a kedvence –, teríts meg szépen, gyújts gyertyákat, bonts ki egy üveg bort vagy pezsgőt, és tegyél be valamilyen hangulatos zenét. Mindketten kikapcsolódhattok, teljes lesz a romantika!
4. Fürödjetek együtt! Engedd tele a kádat forró vízzel, majd tegyél bele sok-sok illatos habfürdőt! A habok tetejére rózsaszirmokat is szórhatsz a romantika kedvéért. Plusz ráadásként halk zenét is kapcsolj, esetleg gyújts egy illatos gyertyát vagy füstölőt!
5. Rejts el egy apró ajándékot párod táskájában, zsebében úgy, hogy csak a munkahelyén találja meg! Hidd el, örömöt hozol a napjába! Ez lehet egy kedves üzenet, vagy akár egy apró csokoládé is.

Ezekkel a praktikákkal könnyen feldobhatod a szerelmi életeteket, amely így még forróbb, még intenzívebb, még tartósabb lesz!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Válás gyermekszemmel

A válás intézménye kis hazánkban elfogadott, sőt megszokott jelenséggé vált. Évi 45 ezer regisztrált házasságkötésre …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük