Kezdőlap » Internet » Hogyan importáljunk cikkeket?

Hogyan importáljunk cikkeket?

Van úgy, hogy pénzhiány miatt egy ingyenes wordpress oldalt kell létrehoznunk, ám később már tudunk venni tárhelyet, domain címet, és arra egy komplett cms rendszert, jelen esetben wordpress tudunk felrakni.
Azonban nagy problémát jelenthet, hogy ha komoly blogunk volt/volt, esetleg több 100 cikkel, akkor azokkal mi lesz. Nem szabad veszni hagyni több óra munkát, és több száz cikket. Erre azonban van egy igazán egyszerű és hatékony megoldás. WordPress-re létezik/léteznek olyan bővítmények, amelyeket egyszerűen fel kell raknunk és egy adott címet kell beírni is a cikkek számától függően a rendszer címmel, leírással együtt az összes cikket átmásolja az új oldalunkra. Ezzel rengeteg időt takarítunk meg, hiszen nem kell másolni a cikkeket, vagy nem kell újra írni. Igaz, hogy a létrehozás ideje módosul arra a napra, amikor áthoztuk egyik oldalról a másikra, de ez nem lehet nagy probléma.
A lényeg, hogy az oldalunk rendelkezzen nagyon sok tartalommal, ami áthozza az embereket, ott tartja őket, és amiért érdemes ellátogatni a weboldalra. Amint átmásoltuk, utána újra kezdhetjük a blogolást, hiszen innentől kezdve már csak az új cikkeket kell megírni. Utol értük magunkat.
A nagy történelemmel rendelkező weboldalunkat, ingyenes blogunkat ilyen könnyedén tudjuk megmenteni, és jobb esetben még pénzt is szerezhetünk vele, hiszen minél több, minél jobb minőségű tartalommal látjuk el a honlapunkat, annál nagyobb lesz az értéke. Egy honlaptulajdonos számára pedig ez a dolog az egyik legfontosabb.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Korlátozás szerte a világban

A Föld lakosságának nagy része talán egyet ért abban, hogy az internet korlátozása igenis fontos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük