Kezdőlap » Baba-mama » Hogyan iduljunk nyaralni egy csecsemővel?

Hogyan iduljunk nyaralni egy csecsemővel?

A nyár beköszöntével egyre több család dönt úgy, hogy nyaralni megy, kisebb vagy hosszabb időre. A gyerekes családok számos lehetőség közül választhatnak, ám figyelembe kell venni, hogy lehetőleg a gyerekek korosztályának is megfelelő szórakozási lehetőség is legyen.
Egy csecsemővel még körültekintőbben kell megszervezni az egész nyaralást, hiszen neki is vannak szükségletei. Fontos, hogy figyelembe vegyük, ha több napra megyünk, hogy bababarát szállodát, szálláshelyet és éttermet válasszunk, hisz ez a mi kényelmünket is nagyban segíti. Érdemes tájékozódni, hogy a szálláshelyen, főleg ha welnessezni megyünk van-e szakképzett gyermekfelügyelet, így akár egy pár órára az édesanyák és édesapák is pihenhetnek, használhatnak olyan szolgáltatásokat, amelyeket a babával együtt nem tehetnek meg, ilyen például egy masszázs vagy szauna használata. Sőt ha rendelkezik a welness központ gyógyvizes fürdővel ez idő alatt azt is kipróbálhatjuk és felfrissülhetünk egy kicsit.
Tehát ha azzal megvagyunk hová megyünk és hol szállunk meg, akkor készítsünk listát azokról a dolgokról, amelyeket kell vinnünk a csecsemő számára, hogy megfelelően el tudjuk látni. Ha már elkezdtük szilárd étellel is táplálni a babát, akkor érdemes kész bébi ételeket vásárolni a nyaralás időszakára, hisz nem biztos, hogy tudunk ott neki mindig frissen főzött ételt készíteni. Az innivalóját is érdemes babavízzel és kifejezetten csecsemők számára gyártott tea formájában előre megvásárolni, így nem kell azon aggódni hol forralunk neki vizet. Mindig alaposan készüljünk fel a nyaralásra.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hordozás (gyerekhordó) eredete

A kötődő nevelés mint fogalom, a hétköznapokban a szeretetben, gondoskodásban nyilvánul meg, valójában ennél sokkal …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük