Kezdőlap » Divat és szépség » Hogyan hordjuk a csíkos ruhákat?

Hogyan hordjuk a csíkos ruhákat?

A nők többsége előszeretettel alkalmazza nap, mint nap a különböző csíkos ruhadarabokat. Sajnos azonban, ha nem vigyázunk, könnyen nem várt hatást érhetünk el ezekkel a viseletekkel. Ha nem a megfelelő mintákkal, stílusokkal párosítjuk őket, elég furcsa tekintetekkel találkozhatunk majd.
Fontos, hogy milyen az alakunk. Nyilvánvaló, hogy nagyon kevés tökéletes adottságokkal bíró lány mászkál az utcákon. Azonban még nekik is figyelniük kell. Egy keresztbe csíkos felső vagy ruha elképesztően előnytelenül állhat az olyan lányoknak, akiknek van egy kis pocijuk. Akinek pedig nem is kicsi, annak egyáltalán nem ajánlott ilyen mintát magára venni nagy felületen. Ők válasszanak inkább hosszanti csíkozásút, ami nyújtja a testet, és optikailag nem szélesít, mint a keresztcsíkozás. Ha mégis nagyon beleszeretnek egy keresztbe csíkos darabba, vegyenek rá egy szigorúan egyszínű, lehetőleg sötét, blézert, ami derékban karcsúsít. Ezáltal megtöri a csíkok folytonosságát, és máris előnyünkre formáltuk, a hátrányokat.
A csíkok vastagsága is szempont lehet. A vékonyabb, sűrűn csíkozottól egészen a vastagabb sávokig változhat a formájuk, és ez is alkatfüggő, kinek melyik áll jól. Tapasztaljuk ki, variáljuk őket egyszerű, nem mintás ruhákkal.

Ami még nagyon lényeges, hogy ha kétszínű a csíkos ruhadarab, akkor vehetünk mellé, sőt kifejezetten ajánlott egy harmadik színű kiegészítőt. Egy fekete-fehér felsőhöz például tökéletes választás lehet egy piros vagy narancssárga lánc vagy sál. Ha viszont sokszínű a ruha, inkább szolidabb, visszafogottabb kiegészítőkkel párosítsuk.
A divatdiktátorok folyton előveszik ezeket a darabokat, hiszen klasszikusak és modernek egyben. A matróz stílus minden nyáron hódít, így nem árt, ha mindannyiunk szekrényében meg-megbújik egy sötétkék-fehér csíkos csoda.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Kinőnek újból a kihullott szempillák?

Újranőnek a szempillák? Jogos a kérdés, mivel a szempillák kihullását, vagy kitépődését aligha kerülhetjük el. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük