Kezdőlap » Internet » Hogyan helyezzünk el youtube videót weboldalon?

Hogyan helyezzünk el youtube videót weboldalon?

Akinek weboldala van próbálja minél jobban élvezhetőbbé, interaktívabbá és modernebbé tenni. Ezek mind olyan tulajdonságok, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy sok látogatót szerezzünk, és elérjük azt, hogy azok az emberek ne csak egyszer, hanem minél többször nézzenek vissza a weboldalunkra. Ez nem csak örömöt okoz nekünk, hanem nagyban megnöveli az oldal értékét is, és egy honlap tulajdonosnak általában ez a célja, mert egy nagy értékű honlappal a háta mögött nagyon sok lehetőség van számára biztosítva. Ám ezt el is kell érni, amit ugye a nagy látogatószám biztosít.
Ehhez nagyon jó módszer, hogy ha videót helyezünk az oldalra, mert nem csak, hogy színesebbé, aktívabbá válik az oldal, de amíg a videót megtekintik a látogatók, addig is nő az oldalon eltöltött átlagos időtartam, ami az egy fő általi oldalmegtekintés legfőbb mérőegysége. Minél többet vannak ott az emberek, annál nagyobb a valószínűsége, hogy rendelnek valamit, vagy kapcsolatba lépnek velünk, és nem mellesleg ezáltal még inkább nő oldalunk értéke.
Egy videót többféleképpen is be lehet tenni egy oldalra. A legelterjedtebb mód, ha egy videót “ágyazunk be” a weboldalunkra. Ez igazán egyszerű, habár alapfokú, tényleg nagyon alacsony szintű html tudás kell hozzá. Minden egyes youtube videó rendelkezik egy úgynevezett ember kóddal. Ez a mai modern korban már csak egy egysoros kód, ami nagyban megkönnyíti a beillesztést. Ezt a kódot kell kimásolnunk, és beillesztenünk oldalunk html kódjába. Azért van alapfokú html tudásra szükség, hogy be tudjuk állítani, hol jelenjen meg pontosan a videó. Amint kész, a látogatók és mi is élvezhetjük a videóval kibővült weboldalunkat.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Yahoo és a gyűlöletbeszéd

A Yahoo! egy olyan internetes portál, ahol sokféle tartalom és szolgáltatás elérhető, megtalálható – többek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük