Kezdőlap » Lakberendezés » Hogyan hasznosítsuk újra a régi kenut?

Hogyan hasznosítsuk újra a régi kenut?

A kenunk vagy a csónakunk már nem felel meg a vízen való feladatának, akkor sem kell még kidobni. A lakásban vagy a kertben újra tudjuk hasznosítani különböző módokon.

Mit csináljunk a kenuból a lakásban?

Szereljük fel a kenut a falra, úgy hogy a kenu alja legyen felfúrva. A következő lépés, hogy a kenuba helyezzünk néhány polcot, így egy nyitott szekrényt kapunk, ahová betehetjük a könyveinket, a tároló dobozainkat és stb. Ha kettévágjuk a kenut keresztbe és bepolcozzuk és a szélesebb részével felállítjuk és elhelyezzük a sarokban, hangulatos dísze lesz a lakásnak, már csak pár kiegészítővel kell feldobni.

Mit csináljunk a kenuból az udvaron?

A kenuból tökéletes kis kertet tudunk készíteni, a fűszernövények otthonát már meg is találtuk így.
A kertben fordítsuk az oldalára a kenut melynek a közepébe egy szélesebb fa lapot szereljünk fel, mely egy asztalnak fog megfelelni, míg alatta álló polcokat készítünk, amelyek a fa tárolására lesznek alkalmasak. Az asztal feletti részen pedig szintén egy hosszabb tároló polcot alakítsunk ki, így lesz hely hová pakolni a grillezés közben.

Ha a kenu alját egyenesbe csiszoljuk, akkor csak fejre kell fordítani néhány rönkre és már kész is az asztalunk. De a kertben tökéletes virágágyás lehet, melybe minél színesebb virágokat ültessünk, gyönyörű látvány lesz az udvaron. A virágok beültetése előtt érdemes lefesteni a kenut az általunk kiválasztott színnel. De akár kistavat is készíthetünk belőle, szintén csak egy kis festésre vár, illetve néhány vízinövényre és halra.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miért nem mindegy milyen színű a konyha?

Az, hogy milyen az uralkodó szín van a konyhánkban, befolyásolhatja az étvágyunkat, és pontosan emiatt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük