Kezdőlap » Divat és szépség » Hogyan használd az alapozót?

Hogyan használd az alapozót?

Nők milliói használják, köztük Te is. Nem mindegy, hogyan. Amilyen egyszerűnek tűnik, éppoly bonyolult.
És igaz ez fordítva is, ha már elsajátítottad a praktikákat. Mert vannak.

Ujjaiddal kened fel, mintha egy arckrém lenne? Bizony, talán ezt teszed. Hisz így a legkönnyebb, ujjaid segítségével mindenhova eljuttatva, picit bemasszírozva, arcod minden apró részletét fedve így. Méghozzá vastagon. Észrevétlenül kerül így a kelleténél több a bőrre, sokszor jóval több.

Hogy miért? Mert felkenés közben az ujjak is magukba szívják az alapozót, így a használathoz és a látványhoz ami elégedetté tesz, a megfelelő mennyiség akár háromszorosa is elhasználódik. És a végeredmény egy maszk, mely nem kiemeli a szépséget, hanem elrejti.

Az első lépés megszabadulni a beidegződéstől és elfelejteni az ujjakkal való maszatolást. A drogériákban szinte hívogatón sorakoznak a legkülönbözőbb ecsetek és alapozó szivacsok. Érdemes mindkettő használatával megpróbálkozni, hisz így derül ki, melyik a számodra igazán hasznos. Az alapozás felvitele előtt a kiválasztott eszközt kicsit be kell nedvesíteni a könnyebb felvitel érdekében. A kézfejre nyomott borsónyi (problémás arcbőr esetén lehet picivel több) alapozót ezután az ecset / szivacs segítségével könnyedén fel lehet vinni az arcbőrre.
Mint festéket a vászonra.

Eleinte kevésnek tűnhet a mennyiség, a megszokottól eltérő látvány fogad a tükörbe nézve, ám az elégedettség biztos lesz. Ahogy a hatás is. Hiszen így valóban az arcod látják majd. És ez az arcbőr már szabadabban lélegzik, ez által ragyogóbbá válik.

Az alapozó öltöztet. Bőröd fedi, tökéletesíti, a megjelenést és összképet nagyban meghatározhatja. És ahogy a próbafülkében, úgy a tükör előtt is bátran kell próbálkozni,kísérletezni.
Hiszen ahogy neve is mutatja, az alapot határozza meg.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Q10-koenzim: valóban hatékony az anti-aging csodaszer?

Az anti-aging kozmetikumok piacán a Q10-koenzimnek igazi csodatévő hatást tulajdonítanak – mennyire megalapozottak az ezzel …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük