Kezdőlap » Betegségek » Hogyan győzzük le a náthát 1 nap alatt?

Hogyan győzzük le a náthát 1 nap alatt?

A nátha ugyebár egyik napról a másikra jön és már le is dönt minket a lábunkról, neked is fontos dolgod lenne másnap? Nem tudod elhalasztani, de betegen mégsem mehetsz oda? Hogyan győzd le a náthát egy nap alatt?

A betegség ismert tulajdonsága mindig akkor jön amikor nagyon nem kellene, vagyis mindig a legrosszabbkor leszünk betegek.Nos szánjunk egy napot a betegségünk legyőzésére, hogy másnap újult erővel induljunk a napnak.

Fontos a nyugalom, nem azért maradunk otthon, hogy rendbe rakjuk a lakást, mosogassunk, takarítsunk, mossunk és stb., hanem azért, hogy pihenjünk. Fontos a siker eléréséhez az ágynyugalom és alvás. Amikor már nagyon nem bírunk az ágyban feküdni, akkor átülhetünk a kádba, ahol egy órát is eltölthetünk, de csak forró fürdő esetén, fürdés közben érdemes forró teát fogyasztani, a legajánlottabb a kamillatea, mivel ez gyulladás csökkentő hatású.

A betegség során fontos a bőséges folyadék fogyasztás, ez legyen meleg tea mézzel és citrommal, vagy magas rosttartalmú gyümölcslé.

Vegyünk be C-vitamint is reggel és este is egyet.

Készítsünk mézből, citromléből, fokhagymából immunerősítőt, vagy 3-szor együnk ilyet ezen a napon.

Együnk sok nyers gyümölcsöt és zöldséget is, mivel a sok vitamin szükséges a gyógyuláshoz.

Az ágyban legyünk betakarózva és csak akkor szálljunk ki belőle, ha nagyon muszáj. Aludjunk sokat, mert alvás során a szervezetünk küzd a betegségek ellen és közben mi kipihenjük magunkat, és nem leszünk levertek.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A pszichoterápia szerepe a bulimia gyógyításában

A megfelelő pszichológiai kezelés elengedhetetlen szerepet játszik a bulimiában szenvedő betegek tartós gyógyításában. Az evési …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük