Kezdőlap » Film » Hogyan folytatódik a Vasember?

Hogyan folytatódik a Vasember?

A 2010 áprilisában bemutatott film, a Vasember első részének méltó folytatása, ugyancsak a Marvel Comics képregényein alapuló történetet viszi tovább. A szereplőgárda szerencsére ugyanaz maradt mint az első filmben, vagyis Tony Stark szerepét Robert Downey Jr., Pepper szerepét pedig Gwyneth Paltrow játssza itt is. Ráadásul a rendező, Jon Favreau is maradt, így a film moziba kerülésénél a Vasember rajongók már biztosak lehettek abban, hogy ismét egy jó alkotást látnak majd.
A történet tehát hat hónappal az előző film vége után játszódik. Mivel az első résznek úgy lett vége, hogy Tony Stark bejelenti, ő a Vasember, így a második mozi is így kezdődik. Természetesen Stark egyik pillanatról a másikra híres szupersztár lesz, és ezt a hihetetlen hírnevet szeretné kihasználni arra, hogy a technikai újdonságokat akár a közjó szolgálatába is állíthatná. A dolgok nem pont úgy történnek ahogy az mindenkinek megfelelő, hiszen a kormány érdeke, hogy a fejlesztéseket kizárólag a hadsereg kapja meg, Tony pedig nem járul ehhez hozzá, és nem is osztja meg a Vasemberrel kapcsolatos információit a kormánnyal, attól félve, hogy azok rossz kezekbe kerülnének. Időközben –hogy az események bonyolódjanak-, felbukkan egy régi ellenfele Starknak, aki még a családját is ismerte, ő pedig nem más, mint az orosz Ivan Vanko, aki felesküdött arra, hogy a saját maga által alkotott fegyverrel elpusztítja Vasembert.
Végül Vasembernek nem marad más választása, kénytelen lesz újra bevetni magát, hogy megmentse a világot, és a saját életét is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Dirty Dancing

Dirty Dancing, avagy Piszkos tánc, egy film amit mindenkinek látni kell. Egy film ami generációkon …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük