Kezdőlap » Film » Hogyan folytatódik a Thor- Sötét világ?

Hogyan folytatódik a Thor- Sötét világ?

A skandináv mitológián alapuló film, a Thor folytatódik, idén ősszel kerül ugyanis a mozikba a Sötét Világ című második rész. A szereplőgárda a már jól ismert színészekkel ugyanaz, így a Marvel képregények rajongóinak ismét egy fantasztikus, egész estés mozifilm nyújtotta élményben lehet majd részük.
A történet szerint másfél évvel az első film után, Thor, és testvére Loki társaságában ismét visszatérünk Asgardra, mivel ott egy új ellenség vetette meg a lábát, a sötét elfek, és vezetőjük, a gonosz Malekith. Amíg Thor a Bosszúállók című filmben azzal volt elfoglalva, hogy testvérét, Lokit megmentse, valamint a Földet is megszabadítsa a gonosztól, addig a kilenc birodalomban –a Bifröst teleporthíd megsemmisülése miatt- elterjeszkedhetett egy ősi faj, Malekith vezetésével, aki bosszúra szomjazik, és az egész univerzumot a sötétségbe akarja taszítani.
Malekith, és a csatlósai addig terjeszkedtek, míg végül már mind a kilenc birodalmat az irányításuk alá vetették, és rettegésben tartják. Hiába próbálták meg Odin legnagyobb harcosai legyűrni az új ellenfelet, minden szempontból elkeseredettnek, és reménytelennek tűnik a küzdelem, melyet folytatnak. Végül az egyetlen, és utolsó megoldásnak az tűnik, ha Thor szövetkezik az áruló testvérével, Lokival, hiszen minden bizonnyal csak úgy győzhetik le az ellenfelet, ha összefognak. Az újabb kalandos történetben Thor visszatér a Földre ahol találkozik szerelmével, Jane-nel is, azonban még nem tudja, hogy a világ megmentéséért mindent fel kell áldoznia.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A másik nő (Love and Other Impossible Pursuits)

A másik nő című film 2009-ben készült, dráma. Főszereplők: Natalie Portman (Emilia Greenleaf) Scott Cohen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük