Kezdőlap » Fogyókúra » Hogyan fogyjunk akupunktúrával?

Hogyan fogyjunk akupunktúrával?

Gimnázium előtti nyáron úgy döntöttem, hogy megválok felesleges kilóimtól. Mivel mindig is nagyon szerettem a kenyérféléket, péksüteményeket, tudtam ezekről kell lemondanom. Így is történt a nyári szünet alatt sikerült 10-15 kilótól megszabadulnom.

Évekig nem is volt problémám a súlyommal, ám a második kisfiam születése után ismét aktuálissá vált egy komolyabb fogyókúra. Igen ám, de mivel ekkor már nemcsak magam készítettem ennivalót, nem bírtam ki, hogy ne egyek szénhidrátot, miközben naponta foglalkoznom kell vele. Egyszer egy női magazinban ráakadtam egy hirdetésre, mely az új módszert reklámozta: fogyás akupunktúrával. Néhány nap múlva rászántam magam, felhívtam a hirdetett telefonszámot, hogy bővebb információt kérjek az akupunktúrás fogyókúrával kapcsolatban. A telefon túlsó végén egy kedves női hang elmondta a részleteket, úgyhogy eldöntöttem, belevágok. Egy hétfői napon – új hét, új élet – mentem először a megadott címre. Meglepetésemre a váróban nagyon sokan tartózkodtak, volt aki kis tűkkel a fülében, volt aki nem. Első lépésben meg kellett hallgatnom – a többi új jelentkezővel egyetemben – egy előadást (magnóról), a helyes táplálkozásról, illetve konkrétan ennek a módszernek – hogyan lehet sikeres a fogyás akupunktúrával – a részletes ismertetőjét. A táplálkozási javaslat egybeesett az én régi fogyókúrámmal: kizárni a szénhidrátot, és naponta csak 600 kalória a megengedett. Az akupunktúrás fogyókúra során kétnaponta kellett elmenni ebbe a rendelőbe, ahol mindkét fülkagylómba 6-6 kis tűt szúrtak, fél óra időtartamra. Minden egyes alkalommal be kellett diktálni, az aktuális testsúlyomat, illetve a három legfontosabb testméretemet, mellbőség, derékbőség és csípőbőség. Az egyes kúrák között legalább fél kilót „illett” fogyni, de ha ez nem sikerült, akkor az irányító orvos ellátott segítő tanácsokkal, hogy hogyan válhat számomra sikeresebbé a fogyás akupunktúrával.. Ez a 10 alkalmas fogyókúra számomra szép eredménnyel végződött, hiszen a 3 hét alatt 9 kilót fogytam.

Azóta már egy kislányom is született, és most is – hogy már három éves – esedékessé vált egy újabb fogyókúra. Először mindenképpen én magam próbálkozom, de ha nem járok sikerrel, ismét felkeresem a fent említett fogyókúra központot, hiszen én nagyon meg voltam elégedve az eredménnyel. Az ott dolgozó doktor és segítőtársai mindenben támogatják az embert, és várakozás közben megoszthatjuk tapasztalatainkat „sorstársainkkal”. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen a fogyás akupunktúrával egy természetes gyógymód, semmilyen mellékhatása nincs.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vércsoport diéta

Napjaink egyik divatos diétája a vércsoport diéta, amit egy amerikai természetgyógyász orvos talált ki, amikor …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük