Kezdőlap » Internet » Hogyan döntsük el milyen honlapot indítsunk?

Hogyan döntsük el milyen honlapot indítsunk?

Nagyon sok ember fejében megfordulhatott már az a gondolat, hogy weboldalt akar indítani, programoztatni. A módszer sokaknál megvan, sőt még az anyagi háttért is rendelkezésére áll, ezenfelül ismer jó programozót, és dizájnert, akik megcsinálnák neki a honlapot. Egyetlen egy probléma van csak, hogy nincs meg az oldal témája.

Ameddig ez nincs addig hozzá sem kell látni, mert feleslegesen havonta nem kellene fizetni a tárhelyért, ezt senki sem szereti. Hogyan döntsük el, hogy milyen weboldalt indítsunk? Mindenek előtt azt kell megvizsgálni, hogy mi magunk mihez értünk, mert első körben biztosan nem lesz pénzünk, hogy több adminisztrátort, call centeres-t, ügyfélszolgálatost fizessünk, mert mondjuk ha céges, vagy egyéb profittermelő honlapról van szó, akkor kell neki egy kis idő, hogy beinduljon és el kezdjen bevételt termelni amiből később már tudunk fizetni embereket az oldal üzemeletetéséhez.

A másik ok, amiért fontos, hogy értsünk hozzá az az, hogy ha értünk hozzá, akkor mások nem tudnak minket megvezetni, becsapni, és mi teljesen tudjunk majd irányítani. Senki sem szeretné, ha más emberek vennék át a saját honlapja vezetését, csak azért mert mi nem értünk hozzá. A másik nagyon fontos dolog, hogy tényleg bevételtermelő honlapot indítsunk, amire az emberek be akarnak regisztrálni mert olyan jó, hasznos, és élvezik, ha használják.

Ezáltal egy hatalmas adatbázist vagyunk képesek létrehozni, aminek nagysága folyamatosan növeli az oldal értékét. Minél több ember regisztrált be hozzánk, annál nagyobb a honlapunk értéke is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Yahoo és a gyűlöletbeszéd

A Yahoo! egy olyan internetes portál, ahol sokféle tartalom és szolgáltatás elérhető, megtalálható – többek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük