Kezdőlap » Nyaralás » Hogyan csomagoljon a gyerekes család nyaraláshoz ?

Hogyan csomagoljon a gyerekes család nyaraláshoz ?

Az emberek többsége nyáron veszi ki a szabadságát, és gyakran vízparti üdülőhelyet választanak a szürke hétköznapok kipihenésére. Ha a családban gyerkőcök is vannak, nos, őszintén megvallva, kicsit bonyolultabban állunk neki a készülődésnek.
A legfontosabb, hogy még időben álljunk neki a felkészülésnek. Ha már tudjuk előre az időpontot, akkor legalább egy vagy két nappal előbb maradjunk otthon, hogy az indulás ne káosszal kezdődjön és ne maradjon otthon semmi sem. Írjunk listát előre, név szerint, melyet gondosan pipálgatva kövessünk.
Kezdjük a ruhákkal, alsóneműktől, egészen a felsőruházatig, majd a tisztálkodáshoz szükséges eszközökkel, törölközőkkel és hajszárító géppel. Szükségünk lesz még egy elsősegély dobozra, fontosabb gyógyszerekre, mivel fel kell készülni esetleges rovarcsípésre, napégésre, lázra, hasmenésre. Nagyon fontos még az összes okirat, illetve a TB kártya. Ha baba van a családban, el kell csomagolnunk a pelenkázáshoz szükséges dolgokat, illetve babakocsit is . Érdemesebb ilyenkor a sport változatot eltenni. A műszaki cikkekhez elengedhetetlenek a töltök és kábelek, illetve ha külföldre megyünk, akkor az adott ország villamos hálózatához szükséges átalakító. Ha gondoljuk, el lehet tenni szórakozáshoz egy – két egyszerűbb játékot, de ne vigyük túlzásba, hiszen a nyaralás lényege, hogy kizökkenjünk a mindennapos mókus kerékből. Inkább válasszuk a szabadtéri játékokat, vagy egyszerűbb kártya illetve társasjátékokat. Ha vízparti üdülést választottunk, akkor a vízi játékokról se feledkezzünk meg, hiszen , mint tudjuk , a partokon sokkal drágábban kínálják őket.
Ha mindezt megtesszük, szinte biztos, hogy minden , amire leginkább szükségünk lesz, bekerült a táskába.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nyaralás Sousseban: Karawan All

A szálloda három csillagosként üzemel, Sousseban, az óvárosban. A repülőtértől 20 kilométerre, és a központtól …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük