Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan bulizzunk szilveszter éjszakáján?

Hogyan bulizzunk szilveszter éjszakáján?

Az év meghatározó és egyben utolsó napja, a jókedv, szórakozást meg testesítő, bohém ünnep.
Tánc és hangos zenétől hangosodó utcai zajos mulatozóktól, tele jókedvvel, mulattatják az ó évet. Trombita harsogó éles hangjával éljeneznek, végigjárva a fő utcákat, tereket, csoportos megjelenésükkel, alkoholtól kissé támolyogva, hideggel dacolva ünnepelnek. Szokássá vált az otthon melegét kihasználva, csendesen váró, éjfélt figyelő társaink általános szokásai, pezsgőt bontva kívánnak boldog újévet, sok boldogságot, szerencsés, betegségtől mentes évet.
Fiatalok többsége a hangos zenétől elragadtatva, adrenalin szintjük legmagasabb szintjét elérve, tombolják ki az egész évi fáradalmaikat, munkahelyi stresszel eltelt múlt évet. Éjszaka van, mikor a mulatozás a legfelső fokát elérve a pezsgőt kibontva, gyönyörködhetünk a hold fényét eltakaró, maga alárendelt várva várt tűzijátékot.
Minden igényt kielégítő fény és hang hatására, emberek sokasága tágra nyílt szemeikben könnyek kíséretében figyelik az újabb és látványtól nem mentes az egekig fellőtt petárdákat.
Véget ér a látvány az a szépség, amit ember láthat, és magába zár. Ki-ki a maga útján elindul abban az elképzelt programmal tele, egész éjszakát kitöltő, érzelmekkel, átható lelki békében melyet csillogás, pompa, szépség biztosított számára.
Lehet e szebb és bohémebb, egész éjszakát kitöltő, tánctól elfáradt testünknek, fáradtságtól alig látó szemünknek, mint, hogy haza érve testünket ágynyugalomba helyezzük. Jó meleg puha ágyikót biztonságosan előkészítve lefekszünk abban a hitben, reménységben, hogy az újév mást és nagyszerűbb életteret ad nekünk. Éjszakai kábultságainkat mulatozásaink adta nem mindennapi ünneplés után tudomásul vesszük az idő múlását. Újévet kezdünk mindennapos életünkben.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük