Kezdőlap » Ház karbantartás » Hogyan adjuk el feleslegessé vált dolgainkat?

Hogyan adjuk el feleslegessé vált dolgainkat?

Minden családban, háztartásban akadnak olyan dolgok, tárgyak, játékok, kinőtt ruhák stb. amelyek feleslegessé váltak és csak a helyet foglalják. Ha ezen szeretnénk változtatni és nem mellékesen még egy kis plusz pénzzel gyarapítani a havi bevételünket, akkor a legjobb megoldás ha megválunk ezektől a dolgoktól.

Számtalan módja van annak, hogy eladjunk valamit, ingyenes és fizetős hirdetéseket adhatunk fel újságban, interneten. Manapság a leggyorsabb és legegyszerűbb módja az eladásnak az internetes hirdetés. Figyeljünk arra, hogy hirdetés előtt alaposan átolvassuk a szerződési feltételeket, nehogy utólag borsos számlát kapjunk! Nem minden hirdetés jelenik meg ingyen vagy ha igen akkor jutalékos rendszerben működhet, vagyis az eladott dolgok után bizonyos százalékot kell befizetnünk. Lehet feltöltési díj is, ez oldalanként változik. Egyre több ingyenes hirdetés feladására alkalmas oldal van , ezeken az oldalakon érdemes kezdenünk.
Figyeljünk arra, hogy nehogy csalók áldozatai legyünk, részesítsük előnyben a személyes átvételt és kifizetést.

Sokan ódzkodnak az internetes vásárlástól, rossz tapasztalat miatt vagy mert egyszerűen idegen számukra. Érdemes érdeklődnünk garázsvásár vagy börzék időpontjáról, ahol személyesen árulhatjuk a dolgainkat.
Azt, hogy mennyiért áruljuk több minden meghatározhatja. Nézzünk szét a kínálatok között, hogy milyen árban mozog az adott dolog. Ha sürgősen elakarunk adni valamit érdemes ezek árak alá menni. Irracionális összeget sem érdemes kérnünk, mert akkor rajtunk marad a termékünk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ház körüli munkálatok

Az otthonunkat használ leginkább, mert ott tartózkodunk a legtöbbet. Ezért állandó szépítésre, karbantartásra, átalakításra szorul …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük