Kezdőlap » Hotel » Harrachov

Harrachov

Harrachov Csehország északi határánál fekvő város, amely rendkívül közel van Lengyelországhoz. Legtöbbször az ember akkor jön ebbe a városba, hogyha épp egy túrán van, melynek során megnézi nemcsak akár Csehországot, hanem több más európai országot, illetve várost is. Úgy is lehetne mondani, hogy ez a város olyan, ahova az emberek többnyire csak átutazóban járnak. Például hogyha autóval indulunk el túrázni, akkor Prágán keresztül vezethetünk, így mindkét várost megtekinthetjük.

Amennyiben nyáron érkezünk, érdemes nyakunkba venni a várost, hiszen a környékén több olyan természeti látnivaló van, melyet csak gyalogostúra közben tudunk megtekinteni. Viszont hogyha télen jövünk erre, akkor találhatók itt sípályák is a környéken. Hogyha ide utazunk, akkor érdemes azt is figyelembe vennünk, hogy itt euróval nem tudunk fizetni, hiszen a kis településen csak cseh koronát fogadnak el fizetőeszközként.

Hogyha Harrachovban akár egy napig is meg szeretnénk szállni, akkor nem lesz azzal nehéz gondunk, hogy megfelelő szállást találjunk magunknak. Itt ugyanis az egyszerűbb 3 csillagos szállodáktól a drágább luxushotelekig mindenféle kínálatot megtalálunk. Központi helyen található például a 4 csillagos Harrachovka Hotel, és a Hotel Karolina is, de aki síelni megy télen, annak ajánlatos a pálya mellett található Harrachov Inn-t megnéznie.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Elche, a spanyol nagyváros

Elche városa Spanyolországban, Valenciától nem messze Alicante megyében található. Egyes adatok szerint jelenleg 220 ezer …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük