Kezdőlap » Hotel » Hajózzuk körbe a Karib-tengert

Hajózzuk körbe a Karib-tengert

A madridi hajótársaság a Pullmantur Cruises-nek egy anyavállalata a Pullmantur, évente többször is indít egy 8 napos hajóutat a Karib-tenger térségébe.
Ha azonban ezen részt szeretnénk venni, már időben le kell majd foglaltunk a férőhelyet, hogy ne egy alsóbb kabinban üljük végig életünk legcsodálatosabb utazását. Az összeg körülbelül 300.000 Ft-ba kerül, ami nem csak a hajóút, hanem egy repülőjegyet Madridba is tartalmaz, így az összege nem is olyan vészes.

Sokan ezt az utazást nászutasoknak is ajánlják, akik párjukkal az első közös napjaikon meg szeretnék ismerni a világot és olyan élményeket átélni egy luxushajón, amire az életük során biztosan mindig is fognak emlékezni. Az indulás természetesen Madrid kikötőjéből történik, ami már önmagában egy igen csodálatos látvány. Az utazás 8 napján, naponta több helyen is megáll az óceánjáró. Első és végső állomás Sto. Domingo, ahonnan végül is elindul a Karibi-tenger bejárása. A második napot végig a tengeren töltjük, majd a további napokban a megállók, Barbados, Martinique, Guadalupe, St.Marteen és Tortola lesznek majd.

A hajón az összes all inclusive szolgáltatást igénybe vehetjük, amibe beletartozik természetesen az étterem, bár, színház, kaszinó, medence, jacuzzi, szépség szalon, szauna, edzőterem, konferenciaterem, játszószoba és a báltermekben való bármikori részvétel is. A szobaszerviz és a kiszolgálás is minőségi, mivel ha az éjszaka középén jutna eszünkbe valami, akkor azt meg is szerzik nekünk a pincérek, bár biztosan egy kis juttatás ellenében.
A hajó egy modern óceánjáró, a neve pedig a Pullmantur Cruises, ami a Pacific Dream elnevezést kapta. Ha rákeresünk, láthatjuk mekkora is valójában, és amit nem tudhatunk, mekkora élményt is jelenthet majd számunkra.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Elche, a spanyol nagyváros

Elche városa Spanyolországban, Valenciától nem messze Alicante megyében található. Egyes adatok szerint jelenleg 220 ezer …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük