Kezdőlap » Divat és szépség » Hajgöndörítés otthon

Hajgöndörítés otthon

Az egyenes hajú hölgyek göndör hajról álmodoznak , és ugyan ez igaz fordítva is , Most az egyenes hajú nők álmát valósítjuk meg , ugyanis leírjuk , hogy milyen praktikákkal tudjuk bodrosítani a hajunkat, úgy hogy azt ne károsítsuk .

Ahhoz , hogy a csodás frizurát eltudjuk készíteni elegendő , ha egy zokni van nálunk , Ami valljuk be , minden háztartásban megtalálható .

Ezt a fajta hajgöndörítést érdemes nedves hajon elvégezni, hiszen így biztosabb a hatás .

Nos , ha kéznél van a zokni , akkor az első lépés a haj kifésülése , majd ha ezen túl vagy , akkor válassz le egy nagyobb tincset a többitől , ezt tekerd fel a zokni közepére , Ezt tedd meg a többi hajtinccsel is ,
Amennyiben ezzel kész vagy , várd meg míg a nedves haj teljesen megszárad , és bontsd ki a hajat óvatosan , majd egy kis hajlakk és kész is vannak a göndör loknik .

Itt van még egy jó tipp :

Minden lakásban megtalálhatóak a wc papír gurigák . Ezekkel is csodás frizurát varázsolhatunk .
Az alap konstrukció ugyan az mint az előző lehetőségnél , ami ugye az volt , hogy hajfésülés, majd egy nagyobb tincset leválasztunk .
A továbbiakban annyiban változik a folyamat , hogy a gurigát a tincs fölé helyezve feltekerjük . Hogy ott is maradjon a guriga , érdemes rögzíteni , akár hullámcsattal .
A fent leírtakat alkalmazzuk a többi tincsél is . Ahhoz , hogy a tincsek maradandóak legyenek , érdemes várni , amíg a haj megszárad .
Ha készen vagyunk itt is finoman próbáljuk szétbontani a tincseket . A végeredmény gyönyörű hullámos frizura .

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan ápoljuk a bőrünket?

A bőrápolás a megfelelő higiénia része, mindennapos tevékenységünkké kell, hogy váljon. A mindennapos tisztálkodás mellett, …

1 hozzászólás

  1. Mégtöbb tippet kérek… :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük