Kezdőlap » Egészséges életmód » Gyógyító ásványok

Gyógyító ásványok

Az alternatív gyógyászatban több ezer éve alkalmazzák az ásványok csodálatos erejét. Védelmező, szerencsehozó, gyógyító kövekként tisztelték, alkalmazták.
Hogyan hatnak ezek a kövek? Testünk minden egyes szerve más-más frekvencián rezeg. Ha ezek közül valamelyik zavart szenved, más frekvencián kezd rezegni, megbetegszünk. A megfelelő gyógyító kő alkalmazásával az adott szerv eredeti frekvenciája visszaállítható. A kezelés közben felveszi a káros rezgéseket, ezzel segíti az adott szerv gyógyulását, visszaállítva a megbetegedett terület egyensúlyát.

Legegyszerűbb módja, ha a testünkön, ékszer formájában viseljük. Ez lehet nyaklánc, fülbevaló, karkötő. Hordhatjuk a test energiamezőjében is, anélkül, hogy érintkeznénk vele, ez ugyanolyan hatással bír.
Egy jól megválasztott kő lelki síkon is hatékonyan működik, javíthatjuk a közérzetünket, lelkiállapotunkat.

Minden egyes kő meghatározott területre alkalmazható. Például az opál. Szorongás, apátia és depresszió ellen hat, oldja a feszültséget. Testi hatása a légutak erősítése, csökkenti a vérrögképződést. Ha a harag feldolgozásában, az agresszió megszüntetésében szeretnénk segítséget, akkor a rózsakvarc az alkalmas kövünk. Petefészek gyulladás, vastagbél problémák kezelésében is használjuk. Ez csak két kiragadott példa arra a több száz ásványkőre, ami testi-lelki betegség esetén, kiegészítő terápiaként alkalmazunk.
A kezelés végén ezeket a káros rezgéseket semlegesíteni kell, ezért a gyógyköveket használat előtt és után is meg kell tisztítani. Ennek az egyik legjobb szere a nagy természeti elemek közül a víz, a másik a levegő. Ezek nélkül nem létezne élet a Földön. A köveket langyos folyóvíz alatt tisztítsuk, addig, amíg nem érezzük a tisztaságát. Feltöltésükre a megfelelő módszer, ha kitesszük őket a napra.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az ásványi anyagok szerepe a táplálkozásban

Az egészségünk megőrzésében fontos szerepe van a kiegyensúlyozott, vegyes étrendnek. A szervezet számára a fenntartáshoz …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük