Kezdőlap » A(z) mitől habos a méz fórumtémák: (page 5)

A(z) mitől habos a méz fórumhoz témák:


Fahéjas-cukros pekándió

nem szeretjük a pekándiót, nyugodtan használhatunk másfajta magokat is, például sima diót, mandulát, mogyorót is. Hozzávalók: 1 nagy tojásfehérje ½ teáskanál vanília kivonat 1 bögre kristálycukor 1 teáskanál fahéj ½...

Érdekel a cikk folytatása? »

Német krémes

dl tej. A tojássárgákat a porcukorral és a vaniliás cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a fölolvasztott margarint, illetve evőkanalanként a lisztet és a tejet. A fölvert tojásfehérjéket óvatosan belekeverjük a...

Érdekel a cikk folytatása? »

Habos linzer egressel

sütjük. A tojásfehérjét nagyon kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a cukrot. A süteményt kivesszük a sütőből. A masszát habzsákkal rácsalakban a süteményre nyomjuk. A sütőben öt perc alatt aranysárgára sütjük....

Érdekel a cikk folytatása? »

Mi az az iskolaérettség?

éretlen még az iskolára, az nagyon hamar kiderül a pedagógus számára. A diák motiválatlan, fáradékony, gyakran sír, lemarad a tananyaggal, agresszívvé válik, vagy még játszani szeretne a tanulás helyett, magaviseleti...

Érdekel a cikk folytatása? »

Friss fórum hozzászólások