Kezdőlap » Fogyókúra » Fogyás biciklivel!

Fogyás biciklivel!

Számtalan fogyókúrás cikk és hír látott napvilágot amiben arról írnak , hogy hogyan és miként lehet leadni 10 -20 Kg-t , csupán azzal , hogy megvesszük a méreg drága kapszulákat , bekapjuk őket evés előtt vagy éppen utána és láss csodát …… ” fogyunk “. Sajnos a mai világ emberei lusták és inkább választják ezt a fajtáját a súlycsökkentésnek , minthogy mozogjanak .

Ha valaki valóban karcsúbb és csinosabb szeretne lenni maradandóan , akkor nem kell költségekbe vernie magát . Elegendő ha kimegy a levegőre és felpattan a kerékpárra . Rengeteg előnye van a biciklizésnek . Az egyik legfontosabb , hogy több száz kalóriát lehet vele elégetni . Alakformálásra tökéletes , sőt izmosodni is lehet tőle . Nem eltitkolandó , hogy az állóképességet nagyban növeli , ami a mindennapjainkat is megkönnyíti. Tapasztalatok igazolják, hogy stressz csökkentő hatással is bír a ” drótszamár ” tekerése .

Tudni kell, hogy ez a mozgásforma nem terheli meg az izületeket , térdet , combot . Sokkal könnyebben ráveszi magát az ember , az ilyen edzésre , mint például a futásra , hisz itt nem a teljes súlyát cipeli az illető , hanem segítségére van a kerékpár.

Természetesen fontos azt is megemlíteni , hogy a fokozatosság ebben a sportban is elengedhetetlen , hiszen nem szabad a testünket túlterhelni. Először csak kisebb távokat tegyünk meg , majd szép lassan növelhetjük a távot . Ha ezt betartjuk , lesz ideje a testünknek átállni az új mozgásformára.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Lapos has fehérjével, és zöldségekkel

Sok fehérje, zöldség, gyümölcs, de kevés szénhidrát: az egészséges táplálkozás megkönnyíti a feszes, lapos hashoz …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük