Kezdőlap » Hotel » Fischamend Dorf

Fischamend Dorf

Fischamend Dorf Bécs egyik kerülete, ami pontosan a bécsi reptér mellett található. Itt rengeteg a szálláshely, azaz szálloda, hotel és panzió is található, így aki átutazóban van Bécsen, vagy alapvetően ez volt az úti célja, annak is megfelelő választás ez a hely. Azok a magyar turisták, akik a Schwechat Airport-on keresztül közlekednek, sokszor szállnak meg itt, így mondhatjuk, hogy népszerű ez a városrész.

Itt található például a színvonalas három csillagos hotel, az Eurohotel Vienna Airport, ami a belvárostól mindössze 20 kilométeres távolságra van, közvetlenül a reptér mellett. A nagy zajra való tekintettel hangszigetelt ablakok vannak minden szobában, és még az árak is elfogadhatóak. Egy másik hotel, az NH Vienna Airport egy modern, és ismert szálláshely, amely tökéletes akkor is, hogyha csak egy éjszakát szeretnénk itt tölteni. Bécs XI. kerületében található a három csillagos Hotel Hahn, amely tisztaságáról, és komfortosságáról híres.

Hogyha esetleg nem Bécsbe szeretnénk utazni, hanem itt csupán átszállunk, majd másnap utazunk tovább Portugáliába, vagy Marokkóba, akkor is tökéletes hely számunkra Fischamend Dorf, hiszen megannyi szálláslehetőségével itt biztosan ki tudjuk majd pihenni magunkat a rövid várakozási időnkben.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tromso

Tromso városa Norvégiában található, a Tromsoya- szigeten, amely az Északi-sarkkörtől mindössze 350 kilométerre van. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük