Kezdőlap » férfi póló » Férfi póló választásakor megszívlelendő

Férfi póló választásakor megszívlelendő

A mai világában nemcsak a nők tudnak csinosan öltözni, hiszen a férfiak számára is készülnek remek ruhadarabok, így nem meglepő az a tény, hogy a férfi póló is lehet elegáns.
Évszaktól függően a divatházakban a ruházati cikkek között megjelennek a rövid ujjú pólók illetve a hosszú ujjú pólók. Ez mellett ki kell hangsúlyozni, hogy aki a galléros pólót szereti az is megtalálhatja a magának megfelelőt, hiszen ebből is széles választék található a ruha piacon.
Érdemes tudni, hogy a szín alapján könnyen lehet választani, hiszen elmondhatjuk, hogy a színskála minden színében készítenek pólót a gyártók, ám mindenképpen érdemes a póló anyagát jól megnézni annak érdekében, hogy kényelemes viselet legyen a férfi póló. A pamutból készült pólók nem túl előnyösek, hiszen többszöri mosás után megnyúlhatnak és könnyebben szakadnak, ellentétben a pamut alapú, de poliésztert is tartalmazó pólókkal.

Természetesen a póló kiválasztásánál utolsó szempont a póló mérete, amit könnyen leolvashatunk a póló belső részén elhelyezett címkéről, így módon megkönnyítjük magunknak a választást, hiszen mindenki többé kevésbé ismeri a saját póló méretét, bár az a biztos ha felpróbáljuk a ruhadarabot.
Lehet, hogy sokan nem tudják azt, hogy a póló hosszát a nyaka mellett a varrástól a póló aljáig mérjük illetve a mellbőségét a hónalj alatt kell mérni, ez azért nagyon praktikus mert a betűkkel megadott nagyság orientációképpen jól szolgál.

Érdemes megjegyezni néhány adatot, például a póló méreteket a gyártó a következőképen jelöli: XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL. A méretek között öt centi az eltérés, tehát ha tudjuk, hogy az XS 81-86-os mellbőséget jelent, akkor kiszámolhatjuk, hogy az S 87-92 és így tovább. A derékbőségnél is így kell eljárnunk, hiszen az XS 69-74, az S 75-80.

Olcsó és kiváló minőségű férfi pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Melyiket viseljem (férfi póló)?

Az erősebb nem többsége szereti a laza öltözködési módot. Vannak viszont, akik csak ingben tudják …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük