Kezdőlap » Szállások » Ermioni a kis halászfalu szállásai

Ermioni a kis halászfalu szállásai

A kis halászkikötő egy öböl mélyén húzódik meg. Naplementekor festőien szép táj tárul elénk. Még nincsen nagyobb szállodájuk, ami csalhatatlan jele annak, hogy nem értek még ide a turistahordák. Nincsen igazi strandja, de a város déli részén lévő sziklás rész tökéletesen alkalmas a fürdésre. A félszigetet körbe kerülő út mesebeli tájakon halad. Nézzük meg a szálláslehetőségeit.

Hotel Akti: A kikötőtől délre van. A szálloda tipikusan görög, erkélyes épülete csendes helyen, fürdési lehetőséghez közel fekszik. A fiatal tulajdonos tényleg nagyon kedvesen fogad mindenkit. A reggelit a tengerrel szemben fogyaszthatják. A szobákhoz kifüggesztett árakhoz képest némi kedvezményt is lehet kérni. A tulajdonos készségesen ad felvilágosítást a strandokról. A szálloda épülete mögött van egy kis ház is, néhány limlomokkal berendezett kis szobával, amiben van valami különösen vonzó is. Van konyha is és egy lugassal borított kis udvaron lehet étkezni. Az egész nagyon tiszta, ráadásul a kellemes esték garantáltak.

Hotel Nantia: A tenger felé vezető egyik kis utcában található. Az épületnek van egy nagy erkélye, ami szép kilátást nyújt, még ha nem is a tengerre néz. A szobák nagyon kellemesek, mindegyikben van fürdőszoba. Majdnem kétszer annyiba kerül, mint az előző Akti szálloda, viszont nagyon kellemesen csendes.

hotel Olympion: A kikötőben a szuvenír bolt felett van. Ha eltekintünk attól, hogy a tulajdonosnő mennyire nem kedves és hogy a férje sem túl szimpatikus, akkor be kell látnunk, hogy a szobák mosdóval igazán tiszták és nagyon olcsók.

Hotel Ermioni: Ezt is a kikötőben fogják találni. A személyzet meglehetősen közömbös. Az első épületben lévő szobák olcsók, elég öregesnek tűnnek, de legalább tiszták. A hátsó épületi szobák modernebbek fürdőszobával, éppen ezért valamivel drágábbak is.

Mindent összevetve a kis kikötői városkához képest egészen kellemes meglepetésben lehet részük a szállásokkal kapcsolatban. Csak ajánlani tudom őket.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Grand Hyatt Hotel Martinez – Cannes

Sugárutak, elegáns butik karcsú pálmafák sora, a türkizkék tenger és a homokos strandok, rangos jachtok, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük