Duplán jó

Szép napsütéses időben az ember szeret nagyokat sétálni a szabadban, ám mit tehet az, aki valamilyen dioptriás szemüveget visel ? Eddig volt lehetőség, arra, hogy sima dioptriás szemüvegeinket átalakítsuk egy egyszerű fel csíptethető sötétítő ,fényvédő lencsével. Nos eljött az az idő amikor már nem kell attól tartani, hogy valamelyik szemüveg otthon maradt a nap pedig erősen süt. Sőt már nem kell szégyenkeznünk azon sem , hogy SZTK szemüvegnek is beillő csúfságokban napozzunk. Most minden egyben van , ötvözve a praktikumot az esztétikummal.

Napszemüvegeinket olyan dioptriával tudják ellátni, amilyet csak szeretnénk, természetesen a megfelelő UV védelemmel kiegészítve. A keretek között minden korosztály megtalálja azt ami az ő stílusát jellemzi. Áraik még az alacsonyabb jövedelemmel rendelkezőknek is ideális, mivel tulajdonképpen 2 szemüveget kap 1 áráért. A lencsék arra is képesek,hogy a fényviszonyokhoz igazodjanak, ezzel még jobban kímélve a szemet. Használata mégis megfontolandó azoknak akik sokat vezetnek. Az ő számukra csak vezetés mentes időszakban hasznos megoldás.

Az indok egyszerűen annyi, hogy elvileg az autók szélvédője már UV szűrős réteget képez, amely megakadályozza a fényre vagyis UV-re sötétedő napszemüveg normál funkcióját, ezzel rontva a látást sőt esetenként fejfájást okozva. Sokan esküsznek rá, hogy viseletük, használatuk annyira kényelmes,hogy sokszor képesek lennének abban aludni még éjszaka is. Az viszont pozitív tény, hogy sokak életét teszi sokkal könnyebbé, mindennapjaik során .

 

Olcsó és kiváló minőségű dioptriás napszemüveget keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Érdemes vásárolni dioptriás napszemüveget?

A régebbi időkben, ha az ember gyereke nem jól látott, elment megvizsgáltatni a szemét és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük