Kezdőlap » Látnivalók » Dubai, víz alatti szálloda

Dubai, víz alatti szálloda

Éjszakázzon a Dubai víz alatti szállodában.
A szálloda víz alatti része közel 1000 négyzetméteres. Üvegfalú szobákat alakítottak ki, így a látvány káprázatos, elbűvölő. Az épület 10 méter mélyen helyezkedik el a tengerben. A szálloda korongformájú szintből áll, 21 luxuslakosztállyal, körübelül 250 szobával várja kedves vendégeit. Szobák vannak a víz alatt, illetve a víz feletti részen is, elosztva. A szálloda tetején található egy helikopter leszálló, és több medence is. A szálloda belsejében étterem, és sok-sok szórakoztatási lehetőség várja érdeklődőit. A víz alatti szobákból, rengeteg halat, polipot, medúzát lehet szemlélni. A víz alatti szobák sötétíthetőek. Szükség esetén a szálloda magától képes felemelkedni a felszínre. A tengerpart szinte közvetlen terül el, a szálloda körül. A szállodát “10 csillagosként” emlegetik már.

Lehetőség van búvárkodásra, sok-sok élményt lehet szerezni, a különböző színű halak látványával. A vendégek válogathatnak, hogy az óceán mélyén szeretnének-e aludni, vagy inkább a felső, tengerből kiemelkedő szinten. A “Vízi Diszkosz Hotel” egy nagyobb üdülőhelyi komplexummá bővíthető,, hatalmas lehetőségeket nyitva meg a víz alatti világok hódolói számára, mivel a szálloda a víz alá nyúlik be.

A Maldív- szigeteken épült már hasonló típusú szálloda, de az biztos, hogy a “Vízi Diszkosz Hotel” mostmár, a világ egyik legkáprázatosabb szállodája, és egyben a legszebb környezetben lévő is. Az árak viszont a szálloda típusához megfelelően, nem a legolcsóbbak. Aki ezen a helyen szeretne nyaralni, megszállni, alaposan a zsebébe kell nyúlnia.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Festői szépségű fjordok

Sajnos keveseknek adatik meg, hogy Norvégiába repüljenek, pedig a meredek sziklafalak övezte smaragd öblöket mindenkinek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük