Kezdőlap » Nyaralás » Djerbai nyaralás

Djerbai nyaralás

Ha elszeretnél tölteni még ebben a hónapban egy felejthetetlen nyaralást, akkor utazz el Tunézia legnagyobb szigetére Djerbára. Ebben a hónapban, vagyis egész október végéig 32-36 fok meleg van. A repülőidő 2 óra 20 perc, és egy más világban találjuk magunkat.

Ezt a szállodát Sun Klubnak hívják 3 csillagos, és hatalmas nagy kerttel rendelkezik. Van kettő nagyon nagy medencéje, természetesen gyermekmedencével. És nem utolsó sorban csúszda, amin különböző magasságban , különböző formában lehet lecsúszni. A tengerpartja körülbelül 100-150 méterre helyezkedik el, és nagyon szép, széles elnyúló a part, fehér homokos, ami gyönyörű a kék tenger színéhez. Van egy kisebb bár is a parton, tevék, lovak, amikre felülhetünk, és egy nagy sétát tehetünk a parton.

Az animátorok egyébként reggeltől estig mindenféle programokkal várnak, nagyon jó hangulatot csinálnak, egészen éjjelig. Az étel nagyon jó, széles a választék, és mindenféle torták, sütemények, gyümölcsök is találhatóak kedvünkre válogathatunk a sok finomságokból. Amennyiben a teljes ellátásra fizetünk be, akkor szinte egész nap csak ihatunk, ehetünk, délután még fagylalt, palacsinta, pizza is áll a vendégek rendelkezésére.

A szobák szépek, tiszták, mindegyik szobához tartozik egy balkon, vagy egy terasz. Különböző fakultatív programokból is lehet választani, de pihenésre is kiválóan alkalmas ez a szálloda. Mindenkinek csak ajánlani tudom, más világba csöppenünk, és nagyon kedvesek aranyosak az arab vendéglátók, szeretik a magyarokat. Úgyhogy csak bátran, útra fel!! :-)

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hová menjünk nyaralni ? Catania

Catania- egyedülálló kikötő, a második legnagyobb város Szicília keleti partján, lábánál található az Etna. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük