Kezdőlap » Hotel » Dellach im Drautal

Dellach im Drautal

Dellach im Drautal ausztria délnyugati tartományában található, a tengerszint felett 600 méterrel, így természetesnek mondható a hegyi, friss levegő. Ezen a településen remek alkalom nyílik számunkra, hogy különböző kirándulásokat szervezzünk a környéken, és innen induljunk el, vagy ide érkezzünk vissza. Közel van a Millstatt tó, és a Dellach nevű település is, így ezeket is meglátgathatjuk alkalomadtán.

A város szállásai nem mondhatók igazán olcsónak, azonban a következő pár szálloda ajánlatait érdemes megtekintenünk. A legideálisabbnak mondhatók a Gailbergerhof, és a Carinthia apartmanok árai, viszont az Almgasthof Fichtenheim, és a Holiday Hotel Sunshine is kínál jó minőségű, középkategóriás szállásokat.

Mind közül a legdrágábbnak mondható talán a Glocknerhof Hotel, ahol a pénzünkért bizony igen sok luxusszolgáltatást is kaphatunk. A város közelében található még egy igen szép kis falucska, amelynek a neve Weissensee, itt egy hatalmas tavat, parkokat, és sok olyan fából készült apartman házat találhatunk, amit csakis az Alpok hegyvidékeiben fedezhetünk fel.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ismerjük meg Mezőkövesd városát!

Mezőkövesd egy olyan kisváros, ahol közel 16 ezren élnek, és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található. Mezőkövesd az …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük