Kezdőlap » Hotel » Cortina d’Ampezzo és környéke

Cortina d’Ampezzo és környéke

Cortina d’Ampezzo egy Olaszországban található kisváros, amely a Veneto régióban fekszik. Ezen a környéken helyezkedik el az ország legnépszerűbb síparadicsoma, ahol az 1956-os téli olimpiai játékokat is rendezték.
Hogyha síelni szeretnénk kissé messzebb Magyarországtól, akkor érdemes ellátogatni ide, hiszen az olasz környék nagyon szép, és szinte minden adott ahhoz, hogy egy jó kirándulást meg tudjunk szervezni télen, akár magunknak is. Több népszerű olcsó szálláshely is akad a kínálatban, csak hogy néhányat említsünk, ismert apartman a San Vito Di Cadore, a Corvara panzió, és az Auronzo Di Cadore is.

Mivel Cortina d’Ampezzo környékén számos kis település található, ezért nem kell aggódnunk akkor sem, hogyha a szezon közepén érkezünk, hiszen ha helyben nem jutunk szálláshoz, aminek elég kicsi az esélye, megnézhetjük a néhány kilométerre lévő San Vito di Cadore-t, vagy a San Candido Borca di Cadore-t. A helyi szállások között azonban minden minőség megtalálható, kezdve az apartmanoktól egészen az 5 csillagos hotelek kínálatáig. A legismertebb minőségi szállodák között van az Europa Hotel, a Park Hotel Faloria, a Bellevue Hotel, és a Cristallo Palace.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az angol érsekség városa, Canterbury

Canterbury városa délkelet Angliában található, közel van a Stour-folyóhoz. Canterbury városának a gazdaságát elsősorban a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük