Kezdőlap » Hotel » Ciovo-sziget

Ciovo-sziget

A Ciovo-sziget Horvátországban található, nyugati irányban Bractól, Split mellett helyezkedik el. Ez egy tipikusan olyan sziget, ahová nyugodtan tervezhetjük a családi nyaralásunkat, vagy egy romantikus hétvégét, ugyanis a nyugodt, meghitt nyaralásnak megfelelő helyszíne lehet ez a hely. Természetesen a strandokat itt is megtalálhatjuk, mint a környező szigeteken és településeken az országban, valamint az ilyen nyaralásoknál nem kihagyható tengerpartot is.
A Ciovo-szigeten több látnivaló is akad, melyek elsősorban a sziget természeti szépségeiből adódnak, de van néhány olyan műemlék, melyet megtekinthetünk a szárazföldön. A sziget legmagasabb pontja a Vidova Gora hegy, a leghíresebb része pedig a Zaglav strand, ide látogatnak el a legtöbben nyaralásuk alkalmával.
Ezen a szigeten többféle szállás közül válogathatunk, természetesen akad választék minden ár-, és minőségi kategóriából. A legnépszerűbb szállodák között van az 5 csillagos Atrium Hotel, a 4 csillagos Villa Lavandula Hotel, Palace Derossi Hotel, és Palace Hotel Trogir. Kissé olcsóbb, 3 csillagos szállások a Sveti Kriz Hotel, a Bellevue Aparthotel, és a Villa Katarina Hotel. Persze hogyha a legolcsóbb árakat igyekszünk keresni, akkor ne a hotelek, hanem a panziók, és vendégházak ajánlatai között kutakodjunk.
A Ciovo-szigethez közel fekszik a Barc-, és a Hvar-sziget is, így hogyha kirándulni támad kedvünk, akkor ezekre is ellátogathatunk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tromso

Tromso városa Norvégiában található, a Tromsoya- szigeten, amely az Északi-sarkkörtől mindössze 350 kilométerre van. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük