Kezdőlap » Betegségek » Céltudatos cselekvéssel a rák ellen

Céltudatos cselekvéssel a rák ellen

A stresszes életmód fokozza a rákos megbetegedést. A stressz a szervezetünket savas közeggé alakítja, s ez ugyan olyan jelentéssel bír, mint amit a disznó, és marhahúsfogyasztás jelent az étkezési kultúránkban.
De stresszt vált ki az elkeseredettség valami miatt, a rendszeres szorongás, a félelem valamitől, de a dühös viselkedés, a valaki iránti meg nem bocsátás, harag.

Ezért nagyon fontos, hogy tudjunk boldog életet élni, lehetőleg pozitívan gondolkodni, és a mindenki iránti szeretet hassa át az életünket. Ha az előretekintő, felelősségteljes cselekvésünket az előrelátó cselekvés szellemisége irányítja, akkor ez segít a túlélésben rákos megbetegedés esetén.

Az oxigén dús környezetben a ráksejtek nem tudnak szaporodni, fejlődni. Tehát az oxigénterápia is jól működik a rák elleni harcban. A mindennapi testmozgás segít sok oxigént eljuttatni a sejtek szintjére. Ez a mozgás lehet úgynevezett célzottan zsírégető testmozgás, például intenzív futás, de elegendő lehet az egyszerű séta is, ha közben mély lélegzeteket veszünk. Ennek időtartama lehet egy-két óra, és lehetőleg ligetes, erdős területen végezzük, ahol tiszta levegővel tölthetjük fel a szervezetünket.

Nem régiben megjelentek olyan cikkek, miszerint nem ajánlatos műanyag edényben tartott ételeket mikrohullámú sütőben felmelegíteni, mert a zsiradék, a hőhatás és a műanyag kombinációja dioxint szabadít fel, és ez mérgezi az ételünket, ami azután a sejtjeinkbe kerül.

A dioxin egy rákkeltő vegyületcsoport, amely klorid jelenlétekor történő égés folyamán szabadul fel. Az egyik legveszélyesebb környezeti méreganyag, amelyet a vegyipar zúdított ránk, például a műtrágyázás következtében.
A klórtartalmú növényvédő szerek gyártásakor, a hulladékégetéskor, előfordul a dioxin felszabadulása.

A műanyag edényekben történő élelmiszer melegítésekor nem fordulhat elő ez, mivel nincs jelen a klór! Természetesen a speciálisan a mikrohullámú sütő céljából tesztelt edényeket kell használni. Akinek nincs ilyen, az használjon üvegedényeket erre a célra.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miért viszket a bőr?

A bőr viszketése felmérések szerint a felnőttek 15-20 százalékánál rendszeresen visszatérő probléma. Az érintettek körülbelül …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük