Kezdőlap » Hotel » Brunate, az Alpok kis gyöngyszeme

Brunate, az Alpok kis gyöngyszeme

Az olaszországi kis település Brunate, a Comoi- tótól nem messze található, így nyáron sokan szeretnek ide jönni pihenni, sétálgatni, és lovagolni, az ország különböző pontjairól. A városban jellegzetes tradicionális olasz kis éttermeket találhatunk, ahol szintén jókat szórakozhatunk, és megízlelhetjük a helyi borokat, valamint az ételkülönlegességeket.

Brunate városában, mivel kis településről van szó, nem túl sok szállást találhatunk, de szerencsére a környező városok, és települések kiegészítik ezt a hiányt. Vannak olyan kisebb apartmanok, vendégházak, amelyek 1000 méter magasan találhatóak, így hogyha szeretjük a friss hegyi levegőt, és a csodás panorámát, akkor mindenképp egy megfelelő úti cél lehet számunkra ez a település. Helyben, és a környező városokban is találunk különböző szálláslehetőségeket, eltérő árakkal, és szolgáltatásokkal, de hogyha nem akarunk bizonytalanul elutazni ide, akkor még indulás előtt érdeklődjünk egy utazási irodában, vagy az interneten szálláshelyek után.

A környék egyik látványossága a fogaskerekű vonat, amely az Alpokra megy fel útjai során, hogyha Brunate-ban járunk, mindenképp érdemes megnézni.
Brunate városába repülővel nem tudunk eljutni, de vonattal, vagy autóval igen, persze aki szereti, választhatja a buszos variációt is. Ez a kis város Olaszországban szép tájakkal, és hegyes vidékeivel tökéletes célpontja lehet egy családi pihentető nyaralásnak, vagy egy kikapcsolódásnak.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ipsos, a korfui turistaközpont

Korfu szigetének keleti partjánál található Ipsos, az üdülőhely, amely egyre népszerűbb a szigetre érkező turisták …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük