Kezdőlap » Hotel » Az olasz Caorle városa

Az olasz Caorle városa

Olaszországban, az Adriai-tenger északi partvidékén található Caorle városa, amely egy rendkívül kedvelt üdülőhely. Sokan ezt a települést csak kis-Velencének hívják, ami népszerűségét is növeli, hiszen évről-évre egyre gyakrabban érkeznek ide üdülni akár magyarok is.
A népszerű hotelek, és szállodák közül kiemelhető a Hotel San Giorgio, amely a belvároshoz közel várja vendégeit, valamint az Astoria Hotel Caorle is, és a méltán híres Maxim Hotel. Caorle városában sokan igénybe veszik a farm házakat, és ezáltal az agrár turizmust is növelik, hogyha nekünk is kedvünk lenne kipróbálni ezt a fajta szálláshely típust, akkor nézzük meg az Agriturismo Di La Dal Fiume Farmhouse ajánlatait. Igazából ez a város minden ember számára megfelelő kikapcsolódást nyújthat, aki pedig városból érkezik ide, az előbb említett szálláshely miatt plusz élményeket szerezhet, és garantáltan felhőtlen kikapcsolódásban lesz része.
Caorle városában alkalmunk nyílik megkóstolni az olasz konyha remekeit, kiváló éttermekben élvezhetjük a valódi olasz vidéki vendéglátást, nem is olyan magas árkategóriában. Hogyha kedvünk támad a vidék megismerésére, látogassunk el a környező lagúnákhoz, keressük fel a kápolnát amely a strand mellett található, valamint nézzük meg a Harangtornyot is.
Budapesttől akár autóval is nyugodtan útnak indulhatunk, hiszen Caorle mindössze 680 kilométerre található fővárosunktól. Persze hogyha hamarabb szeretnénk ideérni, akkor választhatjuk a repülőt, de autóval az utazás azért is kellemesebb, mert a változatos vidék megismerésére út közben is lehetőségünk nyílik.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zalakaros, a fürdőváros

Zalakaros, egy igazi fürdőváros, népszerű turistacélpont, amely Zala megyében található, az ország délnyugati részén. Népszerűségének …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük