Kezdőlap » Mobil és tablet » Alcor Zest D740 Táblagép

Alcor Zest D740 Táblagép

Az Alcor Zest D740 Táblagép első számú erőssége nem más, mint a gyorsasága, illetve az akkumulátora. Nem könnyű lemeríteni…

Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer található rajta alapból, de ez frissíthető. Wi-Fi és a Google Play áruház egyaránt elérhető rajta. Webkit böngésző található rajta, ezen kívül e-mail kliens és naptári alkalmazások is, valamint hangos kereső és kisalkalmazások (mint például a widgetek). Animált képek használatára lehetőséget nyújt, míg képernyő és billentyűzet segítségével is bevihető szöveg.
5 colos IPS kijelzővel rendelkezik, melynek a felbontása 800×400, amely 16:9 képarányt biztosít. A memóriája egy 1 gigabyte-os DDR3, míg tárhelyként 4 gigabyte áll rendelkezésre. Micro SD memóriakártya segítségével 32 gigabyte-ig bővíthető. Egyetlen egy kamerával rendelkezik,mégpedig egy előlapi 0,3 megapixeles VGA kamerával. Lejátszási időben akár 10 órát is kibírhat,míg készenléti időben 120 órát.Az olvasási sebessége 5 MBs, az írási sebessége 2 MBs. Ami a méreteit illeti, 191 milliméter szélességű és 116 milliméter hosszúságú. A vastagsága csupán 12 milliméter, ami a többihez képest viszonylag vastagnak számít. A súlya 250 gramm alatt található, ami nagyon könnyűnek számít, így súlya alapján inkább már egy mobiltelefon jellegét keltheti bennünk. Micro USB, mini HDMI és micro SD kártyaolvasó található rajta, ami a csatlakozókat illeti.

27 000 forinttól megvásárolható, ami semmiképpen sem egy elérhetetlen árkategóriát jelent,sőt kifejezetten olcsónak számít.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

L90 DUAL – LG D410

Az L90 DUAL – LG D410 egy érintőképernyős jó paraméterekkel rendelkező okostelefon. 131,55 milliméter hosszúságú, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük