Kezdőlap » Mobil és tablet » Alcor Zest D714I Táblagép

Alcor Zest D714I Táblagép

Az Alcor Zest D714I Táblagép egy két magos 1,0 gigahertz-zes processzorral és egy 1 gigabyte-os DDR memóriával felszerelt táblagép.

Android 4.2 operációs rendszer található rajta alapból, de ez frissíthető. Teljes magyar lokalizáció jellemző rá. Wi-Fi és a Google Play áruház elérhető rajta. Webkit böngésző található rajta, ezen kívül e-mail kliens és naptári alkalmazások is, valamint hangos kereső és kisalkalmazások (mint például a widgetek). Animált képek használatára lehetőséget nyújt, míg képernyő és billentyűzet segítségével is bevihető szöveg. Érdekesség, hogy bluetooth nem található rajta, 3G pedig külön vásárolható.
7 colos IPS kijelzővel rendelkezik, melynek a felbontása 1024×768, amely 4:3 képarányt biztosít. A memóriája egy 1 gigabyte-os DDR, míg tárhelyként 8 gigabyte áll rendelkezésre. Micro SD memóriakártya segítségével 32 gigabyte-ig bővíthető. Egy előlapi 0.3 megapixeles VGA kamera található rajta, illetve egy 2 megapixeles hátlapi kamera. Ami a méreteit illeti, 288,8 milliméter szélességű és 110,8 milliméter hosszúságú. A vastagsága csupán 8,6 milliméter, ami nagyon vékonynak számít a táblagépek világában. A súlya 275 gramm alatt található, ami szintén könnyűnek számít, így súlya alapján inkább már egy mobiltelefon jellegét keltheti bennünk. Micro USB, mini HDMI és micro SD kártyaolvasó található rajta, ami a csatlakozókat illeti.

25 899 forinttól megvásárolható, ami semmiképpen sem egy elérhetetlen árkategóriát jelent,sőt kifejezetten olcsónak számít.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A világ első androidja~ T-Mobile G1

Az 1960-as évek óta a mobilok gyártási körében rengeteg minden dolog történt, a vonalas és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük