Kezdőlap » Divat és szépség » Alapruhatár

Alapruhatár

Mint mindannyian tisztában vagyunk vele, a női szekrények nagyon sokféle, divatos és kevésbé divatos holmit rejtenek. Ezek nagyobbik része – amennyiben jól válogattunk és nem csak a pillanatnyi ötlet vagy az alapján vásároltunk, hogy mi tetszett meg éppen – egymással jól kombinálható darabokból áll.

Amennyiben szeretnénk minden helyzetben jól öltözöttek, magabiztosak lenni, akkor célszerű úgy kialakítani a ruhatárat, hogy minden alkalomra találjunk benne használható öltözéket. Hivatalos alkalmakra, állásinterjúkra rendelkezni kell egy komolyabb összeállítással, kosztümmel, blúzokkal, egy jól szabott blézerrel, amit szoknyával is, nadrággal is lehet használni. Utcai viseletként jó ha van egy kényelmes farmer, különböző pólókkal, pulóverekkel a hűvösebb időre, megfelelő sportcipővel.

Alkalmi viseletként jól jön egy “kis fekete”, amit színházba, különböző ünnepi eseményekre lehet felvenni, esetenként különböző kiegészítőkkel, amikkel megváltoztatható a ruha jellege, nem válik unalmassá többszöri felvétel után sem.

Az öltözködés során nagy figyelmet kell fordítani a cipőkre, táskákra, egyéb kiegészítőkre is. A mai divat már nem követeli meg, hogy a táska és cipő ugyanolyan színű legyen, de a harmonikus színvilágot célszerű szem előtt tartani.
Figyelmet kell fordítani arra is, hogy kosztümhöz , alkalmi öltözékekhez lehetőleg tűsarkú cipőt viseljünk, a sportcipőt tartsuk meg utcai, vagy a sporthoz kapcsolódó viseletnek.
Tudni kell azt is, hogy a legdivatosabb, legtrendibb holmi sem mutat, amennyiben az nem fejezi ki az egyéniségünket, nem tudjuk megfelelően viselni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Aminosavak: segíthetnek meggátolni a bőr öregedését?

Az aminosavak fiatalító hatással vannak a bőrünkre. Ha az étrendünk megfelelő mennyiségben tartalmazza őket – …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük