Kezdőlap » túrabakancs » A túra és hegymászó bakancsok

A túra és hegymászó bakancsok

Most hogy itt az augusztus, a nagy kirándulások , nyaralások ideje. Amikor nincs se túl meleg, se túl hideg. Amikor nagy nehezen eldöntöttük, hogy mi is az úti cél, következik a pakolással járó hercehurca. Különösen a szebbik nem képviselőinek nagy dilemma, hogy mit is vigyenek magukkal kedvenc holmikból. Persze a csomag tartalma nagyban függ a kitűzött úti céltól is, de egy valamire mindenképpen szükségünk lesz, ez pedig a túrabakancs. Hiszen ki ne szeretne a természet szépségeiben gyönyörködni, távol a város zajától, vagy épp közelebbről megtekinteni az adott hely látnivalóit.

Ehhez pedig olyan lábbelire van szükség, ami elsősorban kényelmes, könnyű, nem túl meleg, amennyire csak lehet vízálló, kíméli a bokát és a talpat valamint megfelelő tartást ad a lábnak. Itt megéri inkább egy drágább de minőségi anyagból készült darabot választani, hiszen nagyobb biztonságot és védelmet nyújt s kicsit tovább is bírja a megpróbáltatásokat, mint olcsóbb társai.

Persze ahogy azt megszokhattuk, itt is bőven van miből válogatni, annak függvényében hogy milyen terepen kívánjuk használni.
Vannak könnyű gyalogló vagy kiránduló cipők, ezek inkább könnyű terepen, városnézés, hosszabb gyaloglásra vannak kifejlesztve.
A túra és hegymászó bakancsok, talpa sokkal keményebb, hogy megvédje a lábat a köves talajtól.
Végül, de nem utolsó sorban a túraszandálok a tikkasztó melegben, valamint nem túl nedves terepen nyújtanak megfelelő védelmet.

Olcsó és kiváló minőségű túrabakancsot keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan ápoljuk a túrabakancsot?

Egy minőségi túrabakancs megvédi, és megfelelően alátámasztja lábunkat. Természetesen, hogy lábbelink élettartamát meghosszabbítsuk, ápolnunk kell. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük