Kezdőlap » Egészséges életmód » A szolárium terjedése és felhasználása

A szolárium terjedése és felhasználása

Napjainkban Magyarországon már több, mint tízezer folyamatosan működő szolárium közül választhatnak az ország lakosai. Azok, akik rendszeresen igénybe veszik ezt a szolgáltatás, már több mint egy millióan vannak. Azok száma, akik csak hébe-hóba járnak barnulni, meghaladja a két milliót is. Már nem csak a városokban, hanem a kisebb falvakban is egyre több igény mutatkozik a szolgáltatás igénybevételére. Ehhez az elterjedéshez nagyban hozzájárult, hogy a szoláriumok versenye is egyre inkább kiéleződött.

A csövek közül inkább a mélytartósabb és gyorsabban, természetesebben barnítókat részesítik előnyben, míg a gépek garmadája közül a jobbakat és erősebbeket. A minőséget és a barnító gépeket is a vendégek minősítik és bírálják. A szoláriumozók az egyre nagyobb választékból tudnak válogatni, de mindezt csak a saját kritériumaik és értékrendjük szerint. A döntést könnyű meghozni, hiszen már egy próbálkozás után is saját bőrükön tapasztalhatják a hatást, az eredményt, így egyszerűen tudnak határozni a következő alkalom felől.

Nagyobb városokon belül legalább négy-öt féle szalon közül tudnak választani, de ez a szám folyamatosan nő. Folyamatosan fejlődő világunkban, ma már sokkal könnyebb visszajelzéseket adni, s véleményt nyilvánítani – akár névtelenül is – az igénybevett szolgáltatás minőségéről, a dolgozók munkájáról, figyelmességéről, kedvességéről, szakértelmükről, a higiéniai feltételek megvalósulásáról, stb.

Bizonyítást nyert az a tény, miszerint a szolárium nem csak kozmetikai célokra használható, hanem sok betegség megelőzésére, esetleg enyhítésére is megoldást jelenthetnek.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Természetes stresszoldás

Számtalan stressz ér minket nap-mint nap, mi magunk sokat tehetünk a kiegyensúlyozott életünkért. A szabályok, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük