Kezdőlap » gyerek póló » A sokoldalú póló

A sokoldalú póló

Egyik népszerű ruhadarabunk a póló, nem véletlenül hisz kényelmes, könnyű viselet és más előnyökkel is rendelkezik.
Praktikus például, mert nem kell leszakadt gombokkal, vasalást igénylő gallérral bajlódnunk. Bár vannak darabok amiken találunk gombokat, legtöbbször ezek csupán díszítik a pólót, gyakorlati funkciója nincsen.

Gyermekünknek az önálló öltözködést is könnyű lesz megtanulni, ha ezzel a ruhadarabbal kezdjük. Arra ügyeljünk, hogy a nyakkivágás könnyen nyúljon és legyen valamilyen címke, esetleg minta rajta, amivel egyszerűen megtanulhatja azt is, hogy ne fordítva vegye fel. Amikor elkezdi csemeténk az óvodát, ne felejtsük el, hogy legalább két darab pólóra ott is szüksége lesz.
A boltok polcai roskadoznak a különböző színű, szabású, márkájú és árú pólóktól. Válogathatunk az évszaknak megfelelő vastagságú, anyagú termékek között. Lehet sportos vagy akár alkalmi, hordhatják a gyerekek nadrághoz, szoknyához melegítőhöz. Találunk hosszú, vagy rövid ujjút, de ha esetleg ez sem volna elég, készíttethetünk és akár készíthetünk magunk is saját díszítésű pólót., ami garantáltan gyermekünk kedvence lesz.

Számtalan termék azonban nem véletlenül olcsó. Lehet, hogy divatosnak tűnik ám az első mosás után sem a színére sem a formájára nem fogunk ráismerni. Vagy vékony anyaga miatt könnyen lyukad, szakad, foszlik.
Drágább, márkás pólót, érdemes vásárolnunk főleg akkor, ha két vagy több gyermeket szeretnénk, illetve van. Nem árt, ha formáját, színét több mosás után is megtartja a ruha, így aztán a kisebb testvér is örökölheti.

Olcsó és kiváló minőségű gyerek pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Itt a póló, hol a póló…

Minden gyermekes szülő rendszeresen szembesül azzal a “borzasztó” dologgal, hogy csemetéje ismét kinőtte ezt,azt,amazt. Mivel …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük