Kezdőlap » Divat és szépség » A nyak és a dekoltázs ápolása

A nyak és a dekoltázs ápolása

Az arc ápolásának nem szabad befejeződnie az állnál. Ezt mindenképpen folytatni kell a nyaknál, és a dekoltázsnál, hiszen, hiszen a nyak mindennél jobban elárulja és hangsúlyozza a nő korát, és így bosszút áll, ha elhanyagoljuk.

Nem csupán arról van szó, hogy a nyak és a dekoltázs által felfedett bőr petyhüdtté válik és elöregszik, redők, ráncok keletkezhetnek ezen a tájon, de ez nem elkerülhetetlen. Csupán a nyak és dekoltázs rendszeres, mindennapos alapos ápolása előzheti ezt meg, s őrzi meg a bőr feszességét, szépségét. A mostohán kezelt helyek „a dekoltázs szempontjából” különösen nyáron válnak láthatóvá. Ez sok gondot, bosszúságot okozhat.

Mit tehetünk ezért?
Járás közben ne nézzen mindig lefelé, az egyenes tartás kecsessé tesz és szépíti a nyakat. Alváskor lehetőleg laposan feküdjön.
Az arcon használt tápláló krémet, a nyak és a dekoltázs is igényli. De csak alapos tisztítás után alkalmazza, és rendszeresen.
A nyakat és dekoltázst fölfrissítik és feszessé teszik a pakolások, borogatások. A gyógyfüves pakolás is igen jót tesz.

Helyesen teszi, ha a pakolás eltávolítása után bőrét a levegőn szárítja, meg majd ezután bekrémezi.
Hogy milyen pakolásokat használjon, kérdezze bátran kozmetikusát.
A váltogatott hideg-meleg borogatás is igen jó hatású. A befejezés mindig hideg vizes legyen, utána bőségesen krémezze be ezeket a testrészeket.
Ha követi és rendszeresen alkalmazza, a tanácsokat bátran felveheti azt a ruhát, mely kiemeli nyaka és dekoltázs szépségét, feszességét.

Hogy nyakának rugalmasságát és feszességét megőrizhesse, rendszeresen „tornáztassa” is.
Nem kell az idő múltával elhanyagolni ezeket a testrészeket, egy korosodó hölgynek is jólesik, ha megdicsérik nyakának és dekoltázsának szépségét.
Nyáron bátran viselhet váll nélküli ruhákat, fürdőruhát, igen büszke lehet magára, és nem utolsó sorban sok önbizalmat adhat.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Szemöldök ápolás profi módon.

Ha apró hányok, vagy hiányosságok vannak a szemöldökben, akkor érdemes a szemöldökceruzát használ, viszont ha …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük